Tarvitset:
- (kanan)jauhelihaa
- mausteita oman maun mukaan esim. mustapippuri, chili, curry...
- sipuli
- kermaa
- mozzarellajuustoraastetta
- oliiveja
- tortellineja esim. ricotta&basilika täytteellä
Paista jauheliha pannulla, lisää mausteet. Keitä tortellinit ohjeen mukaan. Pilko sipuli. Sekoita kaikki ainekset uunivuokaan, lisää kerma, oliivit ja juustoraaste. Paista uunissa 200° n. 30 min. Simple as that! Päälle ketsuppia ja viereen vihanneksia, haarukka käteen ja ruoka suuhun.







Sitten kysymys: minulla kun on näitä ruokapostauksia vähän väliä, niin luetteko mielellänne miten ruoka on tehty vai katseletteko mieluummin pelkkiä kuvia? Eli kiinnostaako reseptit vaiko eikö?
8 kommenttia:
Tämmöstä surkeaakin surkeampaa kokkia kiinnostaa myös miten ruoka on tehty!! Arvaa mä meinaan koklaa tota. Ilma oliiveja. Koska olen nirso enkä tykkää niistä. Mut muuten toi oli just Keke-ruokaa. Jee. Lisää kokkailujuttuja!! Ehkä innostun sit kokkailee=)
Kuva ja reseptit yhdessä toimii;) Ilman kuvaa on mahdotonta herättää ruokahalua ja ilman reseptiä kokeiluhalua!
Just tultiin syömästä, mutta nälkä tuli näitä kuvia katsellessa... Mmm...:)
Joo, resepti mukana on jees!
Kyllä kiinnostaa reseptit!!!! Mä nappasin tän ylös - nam nam.
Kivakiva =) Reseptejä piisaa siis jatkossakin.
Itsellänikin oli aikoinaan hieman totuttelua punkkuihin, mutta nykyään ei ole mitään ongelmaa ;) Tosin kesällä punaviinin sijaan juon valkoviiniä, minulle punaviini on lähinnä talven juoma :)
Dolce: en kyllä tiedä totunko koskaan punkkuihin. Enhän minä saanut edes tuota yhtä lasia juotua ;) Mutta tuo punkku saattaisi sopia hyvin sangriaan! Niistäkään en yleensä pidä, kun punkku maistuu liian vahvasti, mutta tuo oli sen verran laimeaa kuitenkin, että blandattuna kenties parempaa =)
Lähetä kommentti