Satuinpahan tekemään tässä yksi päivä täytettyjä paprikoita. Tällä kertaa en laittanut täytteeksi riisiä enkä tuorejuustoa vaan sipulia, valkosipulia, oliivia, ricotta-juustoa, mozzarellajuustoa, kesäkurpitsaa sekä timjamia. Uunissa 225° n. 20 minuuttia.
10 kommenttia:
Oih, lainaan reseptiä heti, kun saan jonkun kasvissyöjäkaverin kylään. He taitavat kaikki olla riisiseoksiin ihan kyllästyneitä.:)
Alma: suosittelen ricottan sijaan feta-/salaattijuustoa, tulis varmaan vielä parempia =) Koklaa myös tarjota alkupalana lihansyöjille, hih.
Vaikka mä en tykkkää nirsona paprikasta ni voi hitsi ku noi näyttää hyvältä. Varmaan ihan onskuna söisin noita. Sä se jaksat kokkailla kaikkee ihanaa. Mä tunnen itteni niin lusmuks jauhelihamuussieni kanssa==)=)=)
NAM!!! Pakko koklata!
Oi, aivan tosi herkullisilta nayttaa! Mina sain juuri viinilasin kateeni ja pojat duunaavat alakerrassa tacoja illalliseksi, mmmm. :)
nam! minäkin tein juuri täytetyt paprikat tänään :D
Keke: kiitti :) kokkailukärpänen iskee aina aika ajoin.
MissB: kokeilitko jo? :)
Riehu: oih, nam. tacoja voiskin tehdä vaikka ens viikonloppuna...
SL: jeij! mitäs reseptiä käytit?
Taas tuollaista herkkua! :))
Marge: :D
Lähetä kommentti