Salaattiin tuli jääsalaatin lisäksi keltaisia kirsikkatomaatteja, ihan vain siitä syystä, koska ne olivat halvempia kuin punaiset, tummia viinirypäleitä, kurkkua, punasipulia ja pari siivua aurinkokuivattua tomaattia ja tietenkin sitä mozzarellaa.
Jälkiruoaksi oli pullo Lempi Puolukkaa.
Lisäksi paahdoin salaattiin pinjan- ja auringonkukansiemeniä.
Tällaisen salaatin syö ilman kastikettakin, mutta minä lorautin sekaan vähän Sinappi salaattikastiketta Salosen pimeäpullosta. Herkkua!
4 kommenttia:
Ihanan näköinen ruoka! Pääsiäisherkuttelun jälkeen taidan syödä itsekin tulevalla viikolla vain ja ainoastaan salaatteja. Nyt tälle mahalle on alettava tehdä jotakin.
Taidat olla aika superkokki. Niin paljon herkullisen näköisiä ruokia osaat valmistaa. :)
Mmmm, näyttää ihan mielettömän hyvältä ja nyt tekiskin salaattia mieli kaiken sen pääsiäisähkytyksen jälkeen!
Missy E: mä aattelin ihan samaa. nyt paljon salaatteja kehiin! ne on niin hyviäkin, että ei yhtään haittaa.
Marge: oi vitsi, ihanasti sanottu <3 oon mä aika superkokki :)
Riehu: juu, sipsipussi lauantaina, toinen sunnuntaina, vähän suklaamunia, rahkapiirakkaa, fasupaloja, irtokaraa........... Nyt salaatteja!
Lähetä kommentti