Aika moni on varmaan syönyt tänä(kin) pääsiäisenä lammasta, mutta minä jatkan kasvislinjalla.
Tein ehkä maailman parasta pastakastiketta. Ja mikä siitä tekee parhaan? No kerma tietenkin. Tässä huushollissa ei kevyt-tuotteita harrasteta, vaan syödään sitä aitoa tavaraa oli se sitten juustoa, kermaa tai vaikkapa jogurttia. Maito sentään rasvattomana tai kevyenä, kulutusmaito kuuluu vain riisipuuron valmistukseen.
- punaista paprikaa kuutioina (kuullotin ensin tilkassa öljyä, ennen kuin lisäsin kermaa vähitellen joukkoon)
- punasipulin jämät pieninä kuutioina
- chilipaprikan jämät silppuna
- aromisuolaa, currya, sitruunapippuria, Etelä-Amerikan pippuriseosta
- hyppysellinen chilijauhetta ja ihan pienen pieni hyppysellinen maustepippuria (ei varmaan ole olennainen ainesosa)
- pari lusikallista valkosipuli creme bonjouria
Kannattaa maistella soossia aina välillä ja lisäillä sen mukaan mausteita. Makukysymys haluaako enemmän vai vähemmän esimerkiksi currya.
Olisi varmaan ollut hyvää ilmankin, tarjottuna ylempien kuvien mukaisesti, mutta minusta ketsuppi terästää ruoan. Sitä olisi kenties voinut lisätä jo suoraan kastikkeenkin joukkoon. Taidankin testata ensi kerralla.
4 kommenttia:
Hyvältä kuulostaa...sä oot ollu näköjään ihan liekeissä kun postausta tuppaa tulemaan niin reilusti! :D
nojoo, vähän liiankin liekeissä ;)
Hyvä, että joku jaksaa rustailla ja kokkailla, kun itsellä ei ole sitten mitään kerrottavaa enkä ole jaksanut kokkaillakaan kunnolla. Hyvännäköinen sapuska. Nuo tuorejuustot tekevät ihmeitä sapuskalle, niillä saa tosi paljon makua.
Missy E: mä hoidan sunkin osuuden ;)
tuorejuustoista on kyllä moneksi. Unohdin muuten mainita, että käytin vaaleaa Maizenaa paksuntamaan kastikkeen. Muuten olis ollut liian juoksevaa.
Lähetä kommentti