keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Valkosipuliset halloumihampparit

Halloumihampparit taitaa olla parasta mitä tiedän. Olen tehnyt niitä aikaisemminkin hieman erilaisella reseptillä, ja tässä tulee nyt toinen. Tarvitset:

halloumia
jyväisiä sämpylöitä
aitoa cheddaria juustotiskiltä
valkosipulimajoneesia
valkosipulisuolakurkkua
ketsuppia
punasipulia
tomaattia
salaattia
(ripaus mustapippuria)


- paista halloumiviipaleet rypsiöljyssä pannulla molemmilta puolilta ruskeiksi
- käytä hampurilaissämpylän puolikkaat pannulla lämpimiksi; ensin sisäpuolet, täten voit täyttää hampurilaiset samalla kun ulkopuolet paistuu..
- laita alimmaisen sämpylän päälle cheddar-viipale, sitten valkosipulimajoneesia ja ketsuppia (ripaus mustapippuria)
- seuraavaksi kehiin halloumi, tomaattiviipale, valkosipulisuolakurkkuviipaleita, sipulia ja salaatinlehti
- majoneesifriikit voi laittaa lisää majoa ja ketsuppia päällimmäiseenkin sämpylään

Voilá!

8 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Mummskis. Herrrkulliset kuvat. Mut mitä on valkosipulisuolakurkut? Onko ne kurkut siis jossain valkosipuliliemessä? En oo koskaan maistanut.

June kirjoitti...

Kuola valuuu...... :P

i hate early mornings kirjoitti...

Nam, hyvältä näyttää! :)

Hanstu kirjoitti...

Om, nom, nom! Arvaa kellä ois sulle yks hammastikkupäinen maatuska? Laita s-postia, niin sovitaan treffit :)

Chatrin kirjoitti...

Alma: ne on niitä kun myydän erillisissä altaissa hevi-osastolla. Ei maustekurkkuja vaan niitä toisia ;)

bubble: "maistuis varmaan sullekin" ;)

i hate early mornings: nää on kyllä niin hyviä!

Hanstu: oijoijoi! Laitan heti mailia!

Riehu kirjoitti...

MILLON mä saan tehtyä näitä????

Ravenwaves kirjoitti...

Näitä on kyllä aivan pakko kokeilla!

Chatrin kirjoitti...

Riehu: voi ei! Itseasiassa mulla on ehdotus: mä teen niitä sulle ens kerralla, kun tuut kylään! :D

ravenwaves: suosittelen kuolavaluten ;)