halloumia
jyväisiä sämpylöitä
aitoa cheddaria juustotiskiltä
valkosipulimajoneesia
valkosipulisuolakurkkua
ketsuppia
punasipulia
tomaattia
salaattia
(ripaus mustapippuria)
- paista halloumiviipaleet rypsiöljyssä pannulla molemmilta puolilta ruskeiksi
- käytä hampurilaissämpylän puolikkaat pannulla lämpimiksi; ensin sisäpuolet, täten voit täyttää hampurilaiset samalla kun ulkopuolet paistuu..
- laita alimmaisen sämpylän päälle cheddar-viipale, sitten valkosipulimajoneesia ja ketsuppia (ripaus mustapippuria)
- seuraavaksi kehiin halloumi, tomaattiviipale, valkosipulisuolakurkkuviipaleita, sipulia ja salaatinlehti
- majoneesifriikit voi laittaa lisää majoa ja ketsuppia päällimmäiseenkin sämpylään
Voilá!
8 kommenttia:
Mummskis. Herrrkulliset kuvat. Mut mitä on valkosipulisuolakurkut? Onko ne kurkut siis jossain valkosipuliliemessä? En oo koskaan maistanut.
Kuola valuuu...... :P
Nam, hyvältä näyttää! :)
Om, nom, nom! Arvaa kellä ois sulle yks hammastikkupäinen maatuska? Laita s-postia, niin sovitaan treffit :)
Alma: ne on niitä kun myydän erillisissä altaissa hevi-osastolla. Ei maustekurkkuja vaan niitä toisia ;)
bubble: "maistuis varmaan sullekin" ;)
i hate early mornings: nää on kyllä niin hyviä!
Hanstu: oijoijoi! Laitan heti mailia!
MILLON mä saan tehtyä näitä????
Näitä on kyllä aivan pakko kokeilla!
Riehu: voi ei! Itseasiassa mulla on ehdotus: mä teen niitä sulle ens kerralla, kun tuut kylään! :D
ravenwaves: suosittelen kuolavaluten ;)
Lähetä kommentti