Mitä tehdä leivälle, joka on jo liian kuivaa syötäväksi? Bruschettoja!
Olen tässä jo pari kertaa tehnyt kuivaksi kääntyneestä leivästä noita ihania italialaisia namipaloja. Bruschettoja voi tehdä monella eri tavalla, minä tein omallani:
lämmitä uuni 200°C
leikkaa kuiva känttyrä viipaleiksi
pirskottele päälle oliviiöljyä
kuutioi tomaatti, hienonna valkosipulin kynsi,
sekoita keskenään kulhossa ja lisää tuoretta basilikaa
tai vaihtoehtoisesti kuivattua basilikaa tai oreganoa
lisää vielä suolaa ja mustapippuria, sekoita
lusikoi seos leipäviipaleiden päälle
päällimmäiseksi mozzarellaraastetta
Paista uunissa n. 10 minuuttia
Helppo ja yksinkertainen iltapala, jota nautin muun muassa eilen.
3 kommenttia:
Voi nam!
Nonni, se on siinä. kuulostaa maukkaalta! :)
Reiska: oli hyvvee.
Riehu: ja maukasta oli!
Lähetä kommentti