täytä vuoka kesäkurpitsan, vuohenjuuston ja paprikan siivuilla
Laita joukkoon mieleisesi mausteet (minä käytin Kuuma Etelä-Amerikka mausteseosta, mustapippuria, ripauksen suolaa, timjamia)
Heitä joukkoon pinjansiemenet ja iso valkosipulin kynsi
Ripottele päälle vielä juustoraastetta (mozzarella) ja parmesania, jos löytyy
Uunissa 225° 20-25 minuuttia
10 kommenttia:
Miten nämä sun ruoat aina osaa näyttää niin hyviltä, vaikka kokoat ne parista hassusta aineksesta jääkaapin perältä :)
Marika: hih, kiitos. Ja tuo oli siis ennen uunia ja juustoraastetta. Oli muuten tosi hyvää!
Ihana mekko ja hyvän näköistä vuokaa! :)
Aaah miten ihanan näköinen ruoka! Komppaan Marikaa, näyttää ihan ku olisit varta vasten suunnitelut tuon aterian ja hankkinut sitä varten kaikki tarvikkeet:) Melkein tekis mieli tehdä tota tänään, kotoakin löytyis nimittäin pötkö vuohenjuustoakin kaapista.. nam!
Ja mun tomaatit ei vieläkään oo punasia, tässähän ehtii syksy tulla taas enneku mitään satoa saan, pöh. Sulla on hyvän ja runsaannäkönen sato sun tomaatissa:)
Onpas herkullisen kuuloista ruokaa!
Toi kesämekkonen on aivan ihana!
Tincali: kiitti ja kiitti =)
aini: voi vitsit teän kanssa, hihii :) teitkö vuoan, tykkäsitkö?
mun tomaatit sikiää tosi nopeaa! niitä on ihan hirveesti punasena nyt. kyllä sunkin tomaatin aika vielä koittaa :)
La Petite Princesse: oli kyllä yksinkertaisuudessaan ihan mieltin hyvää!
Riehu: niin on. kukkaismekko =)
Hihii, no mun homma kaatui (jälleen kerran) siihen etten muistanu mennä kauppaan.. Mulla tosiaan jääkaapissa oli vuohenjuustoa, margariinia, ruisleipää ja valo:D Mut se pötkö ois vieläki siellä et ehkä huomenna:)
Mä oon suorastaan kiukkunen mun tomaateille, jotain meni kyl tänä vuonna niitten kanssa pahasti pieleen :/
Auts, ihanan kuuloista ruokaa! Tuollaista pitää itsekin kokeilla. Vähän saman tyyppistä olen tehnytkin aina silloin tällöin, mutta paprikan sijalla on ollut yleensä tomaattia. Voisipa joskus vaihtelua kokeilla :) kiitos siis vinkistä!
aini: no mutta nyt sä teit sitä, jee! Mäkin laitoin kaksi viimeistä basilikan lehteä omaan vuokaani. Ei niistä mitään makua tosin saanut ;)
Päivi: oli ihan ihmeen hyvää kyllä, sitä teen toistekin. ja voihan siihen keittää vaikka riisiä kaveriksi, jos muuten kuulostaa liian heppoiselta. tomskut toimii myös varmasti hyvin :)
Lähetä kommentti