keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Tuplatunnustusta ja paljastuksiaSain tämän hienon tunnustuksen sekä Mikaelalta että Päiviltä – kiitos vielä hirmuisesti kunniasta. Palkintoon liittyy juju ja säännöt menee näin:


Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:
Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen check
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
check
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
check
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
check
Anna tunnustus seitsemälle
check
Linkitä nämä blogissasi
check
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta check


Ja sitten alkoikin kauhea miettiminen, että mitä ette minusta vielä tiedä ja mitkä ovat myös mainitsemisen arvoisia asioita. Lopputulos tulee tässä, otettu ehkä hieman mallia haastajilta ja mahdollisesti avattu enemmän jo aikaisemmin mainitsemiani asioita.


1. Olen vähän kitsch. Olen ihan hulluna kaikkeen vanhaan ja vanhan näköiseen. Tuotteen ei siis tarvitse olla edes oikeasti vintage ollakseen minun mieleeni. Erityisesti pidän kaikista peltipurnukoista, saippuoista, voidepurkeista ja rintakoruista, jotka ovat kitsch. Yhdenpä söpösen rintamerkin ostin Barcelonastakin.

2. Olen myös aivan hulluna maatuskoihin. Kotoani löytyy yhteensä 12 puista mummoa ja jotain tilpehööriä päälle (kuten Barcelonasta hankittu rintamerkki, jossa mm. maatuska). Jos minua halajaa ilahduttaa, ostaa minulle maatuskan.

3. Jatketaan vielä "olen" -linjaa. Olen hirveä kosmetiikkafriikki. Rakastan kaikkea kosmetiikkaa ja ostan sitä paljon. En silti näytä Tikkurilan maalimainokselta. Mutta hajuvesiä löytyy varmaan 20 erilaista, lisäksi voiteita, meikkejä, kynsilakkoja, suihkusaippuoita, hiustenhoitotuotteita.... Ei kai sitä luonteelleen mitään voi ja olenhan sentään koulutettu kosmetologi.

4. En kuulu kirkkoon. En aio mennä kirkossa naimisiin, enkä kastaa tulevia lapsiani kristinuskoon. Minun täytyy siis olla kauhea pakana. Ounou, pelätkää.

5. Yllä olevaa jatkaakseni olen välillä kovin ilkeä ja nautin siitä. Esim. lentokoneessa en anna edessä istuvan laittaa tuoliaan makuuasentoon vaan pidän käsilläni (mahdollisesti myös jaloillani) vastaan ja edessä oleva voi vaan ihmetellä, kun hänen tuolinsa on varmaan rikki. ~Muahhahhaa~

6. Olen silti aika nössö ja pelkään pimeää. Nykyisin en kauhuleffoja enää katso, mutta lapsuusvuosien kokemukset ovat jättäneet syvät arvet psyykkeelleni ja pelkään edelleen, että sängyn alta tulee pimeällä hirviö tai vähintäänkin Cage (tiedättehän sen lapsen Uinu, uinu lemmikistäni?)

7. Tämän vikan varastan nyt ihan täysin Mikaelalta: rakastan laulaa. Mielellään todella antaumuksella ja todella kovaa. Singstar on ykkönen, vaikka toivoisinkin siihen vähän parempaa äänentoistoa. Riehun kanssa on vedetty ja on se mukava huutaa siinä vieressä, kun toinen osaa oikeasti laulaa, mutta en jaksa välittää. Ei se oo kato niin justiinsa. Pääasia, että itellä on kivaa.


Eteenpäin tämän luovan bloggerin tunnustuksen haluan tällä kertaa antaa Marikalle, Margelle, MissB:lle, Almalle, Saronalle, Lilille ja Boobettesille, olkaapa hyvät.


14 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Voi kiitos! <3

MissB kirjoitti...

Kiitos! Muokkasin vähän omaa tekstiäni :)

Anonyymi kirjoitti...

Muahhaaaa! Maatuska-friikki!! Se on vähintäänkin originaalia, olet ensimmäinen tietämäni maatuska-fani ;O) Singstarista on sanottava vielä sen verran että laulaahan minä en siis osaa, mutta laulan kuitenkin ;O)

Sarona kirjoitti...

Kovasti kiitoksia! Laitahan Barcelonakuvia pian:). Minulle kävi muuten erikoisesti ollessani siellä lomalla aiemmin...eilen minulle soitettiin pankista että luottokorttini on kopioitu ollessani matkalla, huh, kaikkea sitä sattuu...

Chatrin kirjoitti...

Marge: ole hyvä, jään odottelemaan paljastuksiasi :)

MissB: :)

Mikaela: joo, tosi originellia ;) tykkään myös Frendeistä, niistähän ei myöskään kukaan muu tykkää ;o)

Sarona: tänään yritän laittaa Barcelonakuvia. Mutta huh, kaikkea sitä tosiaan sattuu. Toivottavasti perästä ei kuulu...

vippe kirjoitti...

Täällä toinen pakana :D Koskaan en ole kirkkoon kuulunut, enkä koe mitään menettäneeni. Paitsi ala-asteella toiset lapset ei saanu leikkiä mun kanssa koska "saatanallisuus" saattoi olla tarttuvaa :D :D

Riehu kirjoitti...

Mainioita, osa tietysti mulle tuttuja, mutta aina näitä on kiva lukea.
Niin, mites se menikään, singstaria klo 4 aamuyöllä, muutama alla, kyllä siinä joo on taitavasti vedetty...kamoon. :D Lentokonejuttu on tuttua kauraa, ja kyllä sä varsin pelottava pakanakin oot...:D

Marika kirjoitti...

Haaste otetaan vastaan! =)

Chatrin kirjoitti...

Vippe: mäen kestä, kuinka hauskaa - saatanallisuus tarttuvaa, hihihihiiiiiii. Ja joo, en ole myöskään saatananpalvoja, jos jollain heräsi epäilyjä.

Riehu: ilkeä pakana, that's me ja silti niin ystävällinen.

Marika: jes!

Paivi kirjoitti...

Hauskoja tunnustuksia!!

Minäkin olen kirkosta eronnut heti kun siihen itse lain mukaan sain luvan eli kun täytin 18v. Sitä ennen äiti sanoi, että ei anna lupaa vaan saan odottaa täysi-ikäisyyteen asti. Eroamista en ole katunut ja myöskään tytärtämme ei ole kastettu kirkkoon. Itse tosin pidän itseäni lähes ateistina, en ole edes pakana ;-)

Singstar on loistava peli, ainoa mitä minäkin pelaan Guitar Heron lisäksi ;-)

Keke kirjoitti...

MÄ niin nauroin tolle vitoskohdalle Mä en halua sun eteen missään bussis tai missään. Ihan hulvatonta. Hyvä hyvä hyvä=)

Chatrin kirjoitti...

Päivi: minäkin olen kirkosta eronnut, eli ollut oma päätös, ei vanhempien. En osaa määritellä itseäni uskonnollisesti, en taida ihan ateistikaan olla. Esim. intiaanit ja heidän "henget" kiehtovat minua. Mutta kristilliseen kaikkivaltiaaseen en ainakaan usko.

Guitar hero'ta pitäisi päästä kokeilemaan. Voisi olla hulvatonta :D

Keke: :D hehee, kiva että nauratti. Yritä siinä sitten lentokoneessa tehdä vaikka ristisanaa, kun jonkun päälaki on suussa ;) kärsin muutenkin ahtaanpaikankammosta, että mahdollisimman avara tila mulle, kiitos. katos, siinä tuli taas uus paljastus.

Marika kirjoitti...

^ Niin niitä ropisee ihan huomaamatta kun aloittaa! :D

Chatrin kirjoitti...

Marika: no näköjään!