maanantai 12. lokakuuta 2009

1,36 h elämästä hukkaan

Voi herran pieksut, miten huonon elokuvan jouduin äsken katsomaan. Tämä pääsi ihan suoraan Elämäni huonoimmat leffat -listalle ja ihan sinne kärkeen. En suosittele kenellekään, vaikka kiinnostaisikin kuulla Mikaelan ja Päivin mietteet elokuvasta.

Voiko elokuvalle antaa miinuspisteitä? Jos voi, niin annan ne elokuvalle Book of Blood.Onneksi näin eilen hyvän elokuvan, Clint Eastwoodin Gran Torinon. Clintin kanssa ei voi mennä pieleen. Ja katsokaa nyt Clintin ilmettä tässäkin julisteessa.


Taidan omistaa tämän syksyn elokuville ja katsoa niitä vähintään pari viikossa sekä aina kun sataa ja myrskyää. Seuraavaksi vuorossa Enkelit ja Demonit ja lauantai aamuksi leppoisa Bolt.


11 kommenttia:

Marika kirjoitti...

En olekaan itse edes kuullut tai nähnyt tuollaista elokuvaa kuin Book of Blood. Ilmeisestikään en ole menettänyt paljon mitään :)

Gran Torino sen sijaan olisi yhä katsomatta. Pari kertaa ollut tarkoitus jo napa se mukaan vuokraamosta, mutta ollaan sitten kuitenkin päädytty aina johonkin toiseen.

Paivi kirjoitti...

Ehei, en ole nähnyt Book of Bloodia, enkä varmaan katsokaan ;-) Se näyttää juuri sellaiselta, että ei meikäläisen pää kestä!

Gran Torino oli kyllä ihan kaunis tarina. Ainakin jos ajattelee, että tämä olisi Eastwoodin viimeinen ohjaus, niin ei ainakaan huono jäähyväinen :) Tykkäsin siitä lopusta, koska melkein jo ehdin odottaa ihan toisenlaista loppuratkaisua...

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, meinasin jo vuokrata tuon leffan! Pyörittelin sitä viikonloppuna käsissäni pitkän aikaa mutta otan varoituksen sanasi tosissani ja taidan jättää väliin ;O)

Keke kirjoitti...

Toi Clintin leffa on niiiiin hyvä....ainut vaan et porasin sit lopussa koko ajan. Mut Clint on kyl kova jätkä!! Sen murahtelu oli hauskaa siinä leffassa=)

Chatrin kirjoitti...

Marika: ei kannata katsoa tuollaista schaibaa, mutta jos erehdyt, niin kerro minulle mielipiteesi. Nappaa vaan Gran Torino ens kerralla mukaan. Ei maata mullistava, mutta kuitenkin hyvä leffa.

Päivi: no okei ;)

ai, en tiennytkään että oli Clintin vika ohjaus :O

Mikaela: äläpä vuokraa. Varmaan kuitenkin tykkäisit siitä hirveesti, nyt kun olen haukkunut sitä niin paljon :D

Keke: murahtelu oli parhautta, hih.

Riehu kirjoitti...

Hei, näin tuon kannen makuunissa sunnuntaina! Se jäi jotenkin mieleen...Gran Torinosta tykkäsin hurjasti, Clint oli niin symppis murahteleva äijä ja hyvä tarina.
Ajattelin myös näin syksyn tullen aktivoitua elokuvien katselussa, sunnuntaina katsoin Slummien miljonäärin, ihan jees.

Chatrin kirjoitti...

Riehu: voi kun minäkin olisin nähnyt kannen ennen katsomista – olis varmaan jäänyt katsomatta.

Slumdogin olen minäkin nähnyt, hyvä oli.
Syksy on leffojen ja sipsien aikaa =)

Paivi kirjoitti...

Chatrin, komento takas! Muistin väärin, että Eastwoodin viimeinen ohjaus - kyseessähän on tietysti viimeinen elokuva näyttelijänä! Ohjaustahan mies vissiin jatkaa hautaan asti :)

Chatrin kirjoitti...

Päivi: KIITOS tästä kommentista, ehdin jo kamalasti pelästyä. huh, helpotus.

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, että Clintiä tuskin enää nähdään kameran edessä, mutta onneksi jatkaa ohjaamista, koska on siinäkin erittäin lahjakas ja kehittynyt vuosien saatossa.

Välillä oli melkein pala kurkussa, aivan kuten Million Dollar Baby elokuvassa.

Viihdeuutiset - Kookas

Chatrin kirjoitti...

Anonyymi: kiva, kun kävit kommentoimassa. Kyllä tulee ikävä Clintin näyttelemistä, mutta onneksi voi katsella vanhoja leffoja vaikkapa dvd:ltä :)