torstai 14. lokakuuta 2010

Served here...

Keittiötä pukkaa. En osaa valita parhaita kuvia, joten tuuttaan tähän nyt oikeen kunnolla syynättävää. Meillä on ihana avokeittiö. Koiratkin tykkää juosta sitä ympäri koittaen ottaa toisiaan kiinni. Välillä emäntäkin juoksee perässä.


Purnukkaa on jos jonkinlaista. Ja kaksi tukkitelineellistä veitsiä. Silti niitä tuntuu olevan liian vähän.


Pelti- ja lasipurkkia toisensa perään. On erilaisia teepuruja ja siemeniä, pastamaustetta, pippurisekoitusta, gojimarjoja...


Paljon omenia, kun tarkoitukseni oli tehdä viime viikonloppuna hilloa...

Pidän pumppupullossa aina laimennettua Fairya valmiina. Yksi Fairy-pullo kestää mulla vuosia. Vieressä Dermosilin keittiösaippua ja käsivoide.

Tarjottimella lisää purkkia ja purnukkaa. Se on meidän tea-station. Molemmissa peltipurkeissa sisällä teetä. Suola- ja pippurimyllyt olen saanut ystävältä lahjaksi.


Ylläolevassa kuvassa näkyy vähän keittiön lamppua, "kristallikruunua". Ikeasta.

En ruvennut hirveästi sensuroimaan, muuten olisin ottanut tuon rojukorin kuvien oton ajaksi pois. Se olisi kuitenkin ollut huijausta. Mulla on tollainen romukori, jota ilman en tulisi toimeen. Olisi tietenkin kiva, että se olisi joku siistimpi ratkaisu, mutta tolla mennään, kunnes muuta keksitään.


Keittiön pöytä on saanut jälleen uudet vaatteet. Harmaata ja tummaa turkoosia tällä kertaa.


Vielä olkkaristä päin otetut kuvat tähän


ja jääkaappimagneetit. Eiköhän se ollut sit siinä.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivan näköinen keittiö ja viihtyisä ruokailutila.

Henkilökohtaisesti minua ahdistaa kaikki nuo purnukat ja sälä noilla pöytätasoilla. Eikö niitä saa mahdutettua kaappeihin/laatikoihin??

Etenkin kun on kyseessä avokeittiö, niin olisi paljon rauhallisempi fiilis jos tavarat ois kaapeissa eikä tasoilla.

bubble kirjoitti...

Purnukat on aivan ihania<3 Niinhän ne aina :)

Edelliseen kommentoijaan en kyllä yhdy, mun mielestä purkkeja pitää olla paljon ja nimenomaan esillä! Ja sitten taas toisaalta, mun silmään toi ruokailutila näyttää yllättävänkin tyhjältä. Itellä olis seinät todennäköisesti täynnä kuvia ja joku kalustekin varmasti keittiön tason jatkona (tuoli tai pieni hylly tms). Mutta mä oonkin mä ja sälää kertyy (ja se on kodikasta ja haluan kivannäköiset tavarat pitää esillä), toiset tykkää rauhallisemmasta! :)

Little M kirjoitti...

Oih, tykkään teidän keittiöstä! Avokeittiö näyttää tilavalta ja avaralta ja vaalean ja puun yhdistelmä jotenkin raikkaalta. Tuohon onkin hyvä lisäillä sitten pikkujuttuja, kuten purnukoita ja purkkeja kun peruspohja on hillitty :)

Riehu kirjoitti...

Purnukat on kyllä ihania! Mä en nyt tarkalleen muista miltä toi lattia näyttää livenä, mutta ainakin taas näissä kuvissa se näyttää mun mielestä itseasiassa tosi kotoisalta ja kivalta. :)

akissfromthepast kirjoitti...

ihanan valoisa koti ja keittiö! ^^ja audreynkin bongasin jääkaapista :D tykkään tosi paljon. valoisaa ja seesteistä! ^^

aini kirjoitti...

Mäkin kuulun purkkikoulukuntaan, esille vaan! :)

Meillä on kalusteiden osalta hyvin samanhenkinen keittiö kuin teillä ja musta sinne just sopii kaikki värikäs tavara, joka elävöittää kivasti muuten vaaleata kokonaisuutta :)

Ja eiköhän rojukoreja/nurkkia ole itse kullakin, mulla ainakin on romukasoja suorastaan:D

Marge kirjoitti...

Todella hyvännäköinen keittiö! Ja purkkeja ei tosiaan voi olla koskaan liikaa. Aina kaikissa sisustuskaupoissa ja -osastoilla niitä on pakko päästä tiirailemaan ja miettimään mitä purkkeja vois vielä ostaa kotiin. :)

Chatrin kirjoitti...

Anonyymi: keittiö on kiva, kiitos. Henkilökohtaisesti taas tykkään noista purnukoista työtasolla: käytännöllistä ja persoonallista. En halua piilottaa kivoja purkkeja kaappeihin, eikä sen puoleen niihin mahtuiskaan enää mitään lisää ;) Mutta makuasioitahan nämä.

bubble: olet ihan oikeassa. olen haaveillut jonkinlaisesta hyllysysteemistä tuohon pöydän taakse, mihin voisi laittaa vaikka muumimukit esille tai jotain muuta kivaa maljakkoa ja purkkia. Haussa on myös pieni lipasto tuohon työtason jatkoksi, johon säilöisin askartelukamppeeni. vielä en ole löytänyt sopivaa. Ja taulut... niitä en tule saamaan seinälle ilmeisesti ikinä. Pitäis hankkia pora ja proppuja ja ruuveja ja äääh! :D

Little M: näin juuri. Purnukoita tuntuu kertyvän salakavalasti koko ajan lisää... :)

Riehu: no kiva, että sä digaat meitsin lattiasta. Ehkä se ei sit ookaan niin kamala ;)

akissfromthepast: kiitos :) audrey on ykkönen.

aini: mun koti on kaukana "esittelykodeista", joten pelkistetyn siistiä siitä ei saa koskaan. Purkit esille vaan!

Makkarissa on niitä kuuluisia romukasoja, kun en saa ikinä aikaiseks vietyä niitä kierrätykseen, kellariin ja minne nyt ikinä.

Marge: purkki-mania! :D on ne ihania, kaikenmaailman purkit.

Katz NYC kirjoitti...

Tykkaan ja paljon! Ihanan raikas ja avoin. Itsekin valitsisin vaaleita savyja keittiooni. Ja puulattiat laattojen sijaan. Hei, toin tollasia hirvipullonavaajia kaikille tuliaisiksi Suomesta viime reissulta. Paitsi itselleni. T: Keittioremontista haaveileva.

Ihanaa viikonloppua! Sade on ohi ja aurinko paistaa.

Saija kirjoitti...

Keittiönne näyttää ihanan valoisalta ja tilavalta, oikein viihtyisä! Minäkin tykkään pitää kauniita purkkeja esillä. Ne tuo eloa ja väriä. Tällä hetkellä joudun kyllä piilottamaan paljon kaappeihinkin, kun on niin pieni keittiö, eikä avohyllyjä tai laskutilaa.

Chatrin kirjoitti...

Katz NYC: kiitti paljon! Aarikan puuhirvet onkin hyvä tuliainen Suomesta, hyvin valitsit :)

Kiitos myös viikonlopun toivotuksista, oli kivaa ja minusta tuli tätikin =)

Saija: vuokraemäntä on valinnut kauniin keittiön. En tosin tiedä millaisen tai minkävärisen itse valitsisin, jos siihen tulisi mahdollisuus. Mulla on purnukoita sekä kaapeissa, laatikoissa että työtasolla, niitä on vähän siunaantunut ;) Mun lempijuttu sun keittiössä on se pinkki siivilä. Se on ihana!