perjantai 29. lokakuuta 2010

Varaston täydennystä

Käväisin oleilemassa Kosmetologimessuilla tuossa pari viikkoa sitten. Messut järjestetään joka lokakuu Helsingin Wanhassa Satamassa ja ne ovat suunnattu vain ammattilaisille ja alan opiskelijoille. Tunnelma siellä on aivan omanlaisensa ja jotenkin saan sinne aina aikaa kulumaan vähintään kaksi tuntia.

Tälläkin kertaa jumitin eniten Jane Iredalen pisteellä, josta ostin jo viime vuonna vaikka mitä mukaani.Jokavuotisiin ostoksiini lukeutuu myös ArtDecon luomiväri nro 27 ja Trindin kynnenvahvistaja. Decleoria ostan aina, kun merkki on messuilla mukana, tänä vuonna ei ollut.

Denova Pro on uusi tuttavuus. Ostin heiltä sekaihon kasvovoiteen ystävälleni joululahjaksi, hänellä kun tuppaa kasvot kiiltämään aika lailla, ja Denova Pron voiteen pitäisi auttaa tähän ongelmaan ja pitää kasvot mattapintaisena koko päivän.

Joulukin tosiaan on jo pian. Maanantaina starttaa marraskuu! Olen miettinyt joululahjoja; pitäisikö tänä vuonna tehdä suurin osa itse? Voi olla, että tämä ajatus tyssää ajanpuutteeseen, ja silloin on helpompi juosta kaupoille ostamaan jotain valmiiksi tehtyä.

Ajatus lähti vähän harhailemaan näistä meikeistä, joten taidanpa lopettaa tähän ja painaa julkaise-nappulaa. Hyvää viikonloppua!

10 kommenttia:

Luna kirjoitti...

ihanan värisiä kaikki noi meikit! ;)

Luna

Sanna kirjoitti...

Vau mikä läjä ihanuuksia!!

Eli tässä tuli vinkki sun ammatista kenties?

Marge kirjoitti...

NO nyt on meikkivarastot saaneet täydennystä. :)

bubble kirjoitti...

Vähän kivaa, kun pääsee tuollaisille messuille haistelemaan uutuuksia ja hankkimaan täydennystä. Näyttää hyviltä peruskamoilta :) Merkit on kyllä outoja, ainoastaan Trind on tuttu ja sitä käytän aina muutaman vuoden välein (kunnes taas totean, ettei siitä ole mitään hyötyä liuskoittuville ja hauraille kynsilleni).

Mulla on joka vuosi tavoitteena tehdä osa lahjoista itse, ja aina se onnistuukin. Mutta ihan kaikkea ei tarvitse :)

Riehu kirjoitti...

Oho, tajuton läjä tavaraa lähti mukaas! :)
bubblen kommenttiin viitaten, ei se Trind auttanu munkaan liuskakynsiin, vaikka sitä niin kehutaan,,,:/

Ja joo hei, joululahjat tekoon vaan, tehdään vaikka yhdessä. :)

Katri kirjoitti...

Raportoithan sitten ystävän kokemuksia Denova Prosta? Itse kun en valitettavasti ole vieläkään löytänyt sellaista voidetta, joka tosiaan pitäisi ihon kiillottomana.

I'm Lacking kirjoitti...

Mulla on ollut tarkoitus kans ostaa Trindin kynnenvahvistaja sekä jotain lakkoja mutta en ole saanut vielä aikaiseksi.

Chatrin kirjoitti...

Luna: niin onkin! meikit on muutenkin ihania =)

Sanna: olen entinen kosmetologi ja nykyinen toimistorotta :)

Marge: niin on! yritän juuri parhaani mukaan käyttää "tavallisia" meikkejäni loppuun, että voin sitten ottaa nämä mineraalit käyttöön. sormet syyhyää..

bubble: noilla messuilla on aina ihanaa, siksi maksan joka vuosi jäsenyysmaksun Suomen kosmetologien yhdistykselle, että pääsen noille messuille :D
Harmi, ettei Trind toiminut sulla :( Yleensä se toimii ja minäkin olen käyttänyt sitä aluslakkana jo 16-vuotiaasta asti. Oletko kokeillut O.P.I:a? Se on tosi hyvä merkki myös.

Riehu: tosiaan harmi, ettei trind käynyt sullekaan, mutta ei kaikki kaikille voi käydä :)

jes, aletaan kokoontumaan ainakin kerran viikkoon ja väsäämään lahjoja, itelle kans!

Katri: voin raportoida, menee tosiaan ensi vuoteen, mutta jos maltat odottaa? =)

I'm Lacking: Trind toimii mulla tosi hyvin ja pidän siitä, että se kuivuu minuutissa. Trindin värilakat kuivuu myös ihan hetkessä, ei tarvii odottaa sitä perus puoltuntista, että voi tehdä jotain.

i hate early mornings kirjoitti...

Aika hyvä setti kosmetiikkaa. Käytän aina silloin tällöin Trindin kynnen kirkastajaa, se toimii hyvin :)

Chatrin kirjoitti...

i hate early mornings: kosmetiikka on rakkaus. Trind ja O.P.I suosikkeja kynsilakoissa.