perjantai 8. lokakuuta 2010

Oi tätä onnen päivää!

Saan olla huomenna YKSIN. Odotan niin innolla omaa aikaani, että olen tehnyt jo suunnitelmia mitä kaikkea voin tehdä, nähtäväksi jää mitä kaikkea sitten ehdin tehdä:

 • siivousta ja yleistä järkkäilyä kotona
 • kuvien ottamista tulevia sisustuspostauksia varten
 • ainakin yksi leffa
 • koirien "trimmaaminen"
 • lenkkeily
 • korupaskartelu
 • jotain hyvää ruokaa
 • omenahilloamista
 • skumppaa
 • vaatekaapin läpi käyminen
 • sauna
 • kauneushoitoja
 • bloggailu

Jesjesjes!

9 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Minä saan ja joudun olemaan niin paljon yksikseni että päinvastoin aina odotan että saadaan olla K:n kanssa yhdessä!

..näitä kyllä yleensä saakin odotella, sillä yhteistä aikaa ei tosiaankaan juurikaan ole! Oh, Egyptin matkaa odotellessa.. :)

Mutta joskus on kyllä todella nautinnollista olla ihan YKSIN. Lainata joku leffa, nostaa jalat pöydälle ja olla ihan omassa seurassaan. Siis sikäli kuin täällä meidän talossa ikinä on oikeasti yksin, kun tuijottavia silmäpareja on joka paikassa.. :D

aini kirjoitti...

Kuulostaa kivalta! Mä tykkään kans välillä olla ihan vaan itsekseni, se on ihan erilaista kuin olla yhdessä. Ja vaikka tietty noita kaikkia voi tehdä silloinkin kun toinen on kotona, siinä on semmonen erilainen fiilis kun kuitenkaan ei tarvi ottaa huomioon vaikka syömisissä tai saunomisessa toisen menoja ja olemista, voi silleen mennä fiiliksen mukaan:D

Nautinnollista omaa päivää! :)

MissB kirjoitti...

Siis noita sisustuskuvia mä odotan kieli pitkällä. Ompas hassu sanonta :)

Ja laskin että olen tehnyt parin viimosen päivän aikana suurimman osan nuista mitä sinä luettelit huomiselle :D

Nii.

tiitiäinen kirjoitti...

Onpas siinä ohjelmaa yhdelle päivälle! Mutta kun ihan itsekseen saa olla ha touhuta niin kummasti saa kaikkea aikaan. :)

Missy E kirjoitti...

Mäkin saan lomaa miehestä täksi illaksi, mutta teenkin vaihteeksi jotain todella repäisevää ja tapaan ystäväni. Ihanaa! Näen niin harvoin ystäviäni ja olen liikaa kotona (ja miehen kanssa). Mukavaa viikonloppua ja yksinoloa!

Riehu kirjoitti...

Mahtavaa! Joskus sitä tosiaan nauttii täysillä yksinolosta; omaan yksityiseen illanviettooni kuuluu yleensä musiikin luukuttamista ihan säädyttömän kovalla, laulamista täysin palkein täysin estottomasti, joku ihana tyttöleffa ja parin Cosmopolitanin sekoittelu ja nauttiminen. Mukavaa viikonloppua! :)

akissfromthepast kirjoitti...

Mahtavan kiva lista =) mitenhän monta sait toteutettuu? noi kotipäivät on ihan parhaita! ja tolla listalla varsinkin. jäänpä odottamaan uusia postauksia ;)

Chatrin kirjoitti...

Marika: teillä se tosiaan on eri juttu K:n kanssa. Niin, ja enhän minäkään nyt ihan yksin ollut, Pupu ja Kerttu seurana :) ja kivaa oli!

aini: oli jopa ihana siivota, kun kukaan ei ollut tiellä :D minä kun en tunnetusti siivoamisesta pidä. Ja saunassakin oli ihana olla koko lauteen leveydellä ja heittää löylyä oman maun mukaan :)

MissB: muutamia sisustuskuvia sain otettua. En vielä koko kämpästä, mutta kuitenkin. juttua tulossa.. Ja hyvin säkin olit saanut asioita tehtyä, hyvä sinä =)

tiitiäinen: paljon sain aikaan, mutta en tosiaan noita kaikkia ;) skumpankin unohdin juoda, siis unohdin o_O

Missy E: toivottavasti sulla oli yhtä ihanaa ystävän kanssa, kun mulla yksin :)

Riehu: mä nyt sitten kuuntelin Lady Gagaa täysillä, se kun on kiellettyä miehen läsnä ollessa. Olipas muuten kivaa. Samalla siivosin. Ja tein ruokaa. =)

akissfromthepast: 8/13 sain toteutettua, eli aika hyvin! Sisustuspostausta tulossa varmaan illalla.. :)

akissfromthepast kirjoitti...

jee! sitäpä jäämme odottamaan=)