tiistai 23. helmikuuta 2010

Täydellinen punainen

Ne jotka tuntevat minut, tietävät että en pidä punaisesta hiusten väristä. Uusin Pinni sai mielipiteeni muuttumaan, sillä suorastaan rakastan tätä kyseistä väriä!

Olen erityisen iloinen siitä, että malliksi on valittu kalkkilaivan kapteeni, toisin sanoen erittäin vaaleaihoinen nainen. Tämä todistaa, että ehkä minullekin kävisi tällainen tummakupari. Yleensä punaiset hiukset valkoisella ihmisellä näyttää minusta aivan karsealta, tosin poikkeuksiakin on. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että minulla on ollut nuorena punaiset hiukset ja olen näyttänyt sekä sairaalta että epäsiistiltä (hence the trauma).

Värjäyksessä on varmaan käytetty kahta eri tummuusastetta, että on saatu syvyyttä tukkaan. Täytyy sanoa, että me likes very much ja ehkä kun tästä vaaleasta alan taas tummentamaan, niin kokeilen myös punaista tukkaa. Se jääköön nähtäväksi.


12 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Tuo on kyllä upea väri. Helposti tosiaan punaisen sävyt saavat kasvot näyttämään kalpeilta, epäsiisteiltä ja harmaan sairailta. T. värjäsin vaaleat kutrini punaisiksi kutosluokalla;)

Emmi K. kirjoitti...

Mun mielestä punainen tukka ja vaalea iho näyttää hyvältä! Asun Skotlannissa, ja täällä on paljon luonnostaan punatukkaisia, mutta en tiedä onko ero sitten siinä että heillä on luonnostaan kyseinen punapigmentti, myös ihossa. Mutta tykkään :)

Chatrin kirjoitti...

Alma: mulla on kamalat traumat ala-asteelta ja näin kauan on kestänyt, että olen löytänyt sävyn josta tykkään. Värjäsin hennalla (muutamia kertoja) ja näytin oikeesti kyllä aivan kamalalta (ei sitä silloin älynnyt), huih, ei muistella niitä.

Emmi K: juu, sävyllä on tosi paljon merkitystä (sekä hiusten että ihon). Kyllähän monelle sopii punainen tukka hyvinkin, mutta pitää mätsätä ihonsävyn kanssa. Kyllä punainen tukka niille sopii, keillä on luonnostaankin punainen tukka :) Terkkuja Skotlantiin! Millainen ilma siellä on nyt?

Missy E kirjoitti...

On kyllä ihana väri ja voisi varmasti sopia sullekin. Vitsi, pitäis itsekin nyt vaan tempasta ja kokeilla uutta tukkaan. Ehkä kesään mennessä olen kerännyt tarpeeksi rohkeutta.

Marika kirjoitti...

Minä taas rrrrakastan punaista hiusväriä! Mitä räikeämpi ja mummojen päätä suu mutrulla kääntävämpi, sen parempi! :D

Riehu kirjoitti...

Tuo sävy näyttää kyllä tosi kauniilta, vaikka minä nyt rakastankin melkein kaikkia punaisia! Niin, mehän ollaan molemmat valkonaamoja, mutta mulla kun on vaaleat kulmat, punakkuteen taipuva naama ja pisamia niin minusta kuparin sävyt sopii siihen hyvin (mut ei sellanen räikee punapunanen, löysin vanhan kuvan itestäni ja eh, ei ollu hyvä...) Et eiköhän sullkein löytyis sopiva sävy kun ettii...ei just saa varmaan olla kovin vaalee kupari, vaan tollanen pikkasen tummempi meno...:)

Kaitaliina kirjoitti...

Kaunis sävy, tosi "syvä", joka varmaan johtuu siitä muutaman väri käytöstä. Chatrinin kesätukka 2010??!
Mä värjäsin pienenä vesiväreillä hiukseni punaisiksi. Olisin halunnut mennä sellaisena punapäänä balettitunnille, mutta valitettavasti äitini näki minut ennen. Jouduin pesemään sen tukastani pois.. Siihen jäi mun punakokeilut..

Anonyymi kirjoitti...

sama täällä, teini-iän kotivärjäykset ovat traumatisoineet minut loppuiäkseni. Jos kampaajalla kysytään laitetaanko punaiseen vivahtavaa ruskeaa, parkaisen suureen ääneen EEEEIIIII!!!!!

Tincali kirjoitti...

Tuo väri kuvissa on kaunis. Jos muutos kiinnostaa, niin rohkeasti vain kokeilemaan. ;)

Minulla oli välillä osittain pinkki otsatukka ja joskus kirkkaanpunaisia raitoja. Aika hevi-ilmestys. Punaruskea värikin haalistui tukassa välillä aika tavalla tuoksi väriksi kuin kuvissa. Ihmettelin, miksi värit eivät kestä päässä kauaa, kunnes kampaaja kerran sanoi, että vieläkös sulle tätä kevytväriä pitäisi laittaa. :D On pysynyt väri nykyään paremmin kestona. Vaihdoin sävyn tummaanruskeaan ja jätin raidat sikseen, tosin saattavat ihan pikkuisen sekoittaa vieläkin punaista tumman värin joukkoon kiillon saamiseksi.

Chatrin kirjoitti...

Missy E: voisi, ehkä, pitää vielä haastatella kampaajaani.. Laita vaikka jotain raitoja ens alkuun. Eikä niitä tartte laittaa edes päälle, laita joku leveämpi kaistale päällimmäisten hiusten alle tms.? :)

Marika: Go you! :D ja sulle sopiikin, mutta eikös sulla olekin punakampi ihonväri ihan luonnostaan? mä olen ennemminkin sininen... :)

Riehu: täytyy tosiaan haastatella kampaajaa, että minkä värinen punainen sopis mun hipiälle. Sulla on joo selvästi punakampi iho luonnostaan, joten se on meidän valkonaamoissa ero :D

Kaitaliina: ehkä Chatrinin syksytukka 2010. Nyt mennään tällä vaalealla, kun ei itseasiassa olla ihan vielä päästy edes kaivattuun lopputulokseen. Vielä kerran vaaleita raitoja ja sitten olen "valmis". Eihän siihen ole mennyt kuin vuosi... Mä olen kanssa värjännyt vesiväreillä ja esim. kreppipaperilla, kyllä äippä tykkäsi ;)

Mikaela: ehkä säkin pääset vielä trauman yli. mä yritän pikkuhiljaa, jos tosiaan vaikka löytäisi sen oikean sävyn. ehkä. emmä tiedä.

Tincali: kuulostaa tosi heviltä tosiaan :) kevytväri olis parempi hiuksille, mutta ei niistä tule kuin vihaiseksi juuri sen keston (kestämättömyyden) takia. Kestoväriä päähän vaan! Mulla on kyllä ollut vaikka minkälainen frisyyri vuosien varrella! myös luumun värinen, OMG!

Emmi K. kirjoitti...

Hehe, jos olisit pari päivää sitten kysynyt millainen sää täällä on, olisin hehkuttanut keväistä ja lämmintä! Meinaan kukkia kukki jo ja narsissit puski pintaan. Nyt tuolla sataakin loskaa ja maa on ihan lumessa... :( Asun koillis-Skotlannissa, joten täällä ei sentään sada kovin usein kun vertaa muuhun maahan :P

Chatrin kirjoitti...

Emmi K: no ainakin siellä on paremmat ilmat kuin täällä *kade* Onneksi tänään asteita on enää -5° ja pitäisi lauhtua vielä lisää. Odotan kevättä enemmän kuin koskaan aiemmin!