perjantai 5. helmikuuta 2010

Teemaviikkohan siitä sitten tuli

Koska olen tällä viikolla esitellyt jo kolmena päivänä asustuksia/vaatteita, niin miksen tekisi siitä teemaa? (kuten tuossa aikaisemmin pohdinkin)

Asuviikon neljäs kokonaisuus koostuu aikaisemmin mainitsemastani violetista tunikasta sekä paksusta ja lämpimästä harmaasta neuleesta. Jalassa harmaat vetskari-ihanuudet sekä paksut mustat puuvillasukkahousut.


Ihanaa, kun on perjantai! Huomenna teen jotain mitä en ole koskaan ennen tehnyt: menen YKSIN leffaan. Haluan nähdä vihdoin Twilight: Uusikuun. Kaikki ystäväni ovat sen jo nähneet ja Mies ei sitä taasen halua nähdä (kumma tyyppi). Noh, mieluummin menen yksin elokuviin, kuin katselen vieressäni pakotuksesta mukaan lähtenyttä mököttäjää. Ties vaikka olisi kuinka mukava kokemus. Mitä muuta sitä seurakseen tarvitseekaan, kuin irtokarkkeja ja/tai popcornia?

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei mitään, itse asiassa tuo leffa on ihan hyvä nähdä yksin, voi keskittyä täysin rinnoin susilauman ihailuun ;O)

Nooruska kirjoitti...

Ihana asu, kuten nuo aiemmatkin tällä viikolla!

Tykkäsin nuorempana käydä päiväleffoissa yksin, se oli ihan parasta. Hyvää leffailtaa!

Paivi kirjoitti...

Oi, leffassa on ihana käydä yksin :) Minä teen sitä koko ajan nykyisin! Varsinkin kun menee sellaiseen näytökseen, joka ei ole tupaten täynnä porukkaa. Minä lisäksi menen monesti pikkusaleihin ja otan seinänvieruspaikan :) Niin saa olla yleensä mukavan rauhassa.

Mukavaa leffaa sulle! Nautiskele susihukkasista ;-)

Chatrin kirjoitti...

Mikaela: kyllä mä uskon kanssa, että siitä tulee ihan mielenkiintoinen elämys. Kirjoittanen siitä jonkun pikkuraportin sitten viikonloppuna.

Nooruska: kiitos kehuista ja tsempistä :)

Päivi: kyllä nyt kolmen ihmisen kannustamana olen ihan innoissani menossa leffaan yksin! Varasinkin paikan itselleni pikkusalin seinänvierestä, huippua!

Riehu kirjoitti...

Joojoo, leffaan vaan yksin, mäkin tein sitä aemmin ihan yhtenään. Popparia vaan riittävästi matkaan. Ja nyt siellä tuskin on enää kamalasti jengiä, mikä on aina hyvä asia. :)

Little M kirjoitti...

Ah, mäkin haluaisin nähdä ton Uusikuun kun en ole sitä vielä nähnyt. Yllättäen meilläkään mies ei ole innostunut siitä. Haluaisin ostaa myös sen kolmannen kirjan eli Epäilys mutta se ei ole viel ilmestynyt pokkarina. Voisi ehkä satsata siihen kovakantiseen versioon...

Marika kirjoitti...

Minä olen vaikka kuinka kauan miettinyt, että lähtisin yksin elokuviin mutta ei vain ole jostain syystä tullut mentyä.

Jotenkin ei vain tule edes ajatelleeksi leffaan lähtöä, kun miettii mitä tekisi - kunnes jälkeenpäin että miksi en mennyt leffaan? :)

Kiva asu!

M kirjoitti...

Mites leffassa meni? Mä olen kanssa joskus käynyt leffassa yksin. Silloin ei tarvitse tehdä kompromissejä, vaan saa mennä katsomaan just sen minkä itse haluaa:)
Ja ihana tunikka *kateellinen*

Chatrin kirjoitti...

Riehu: oli ihan miellyttävä kokemus. mukana irtokaraa, sillä poppareita söin eilen illalla. täytyy mennä toistekin yksin leffaan, oli oikein mukavaa.

Little M: olisin pyytänyt mukaan, mutta muistaakseni asut Jykylässä, olis tullut aika pitkä leffamatka =)

Marika: meepä kuule, se oli oikein mukvaa. Ja kiitos :)

M: meni oikein kivasti, ei ollenkaan huono kokemus. mieluummin menee yksin, kuin sellaisen kanssa joka ei oikeasti ole kiinnostunut koko leffasta. Ei tartte sitten huolehtia, että "tykkääköhän se tästä nyt ollenkaan" vaan voi keskittyä rauhassa elokuvaan :)