tiistai 2. helmikuuta 2010

Morkkikset on takanapäin

Pari viikkoa sitten kärsin morkkiksesta ostosiltani jälkeen. Morkkikset lähtivät sen siliän tien, kun aloin ottamaan ostamiani vaatteita käyttöön.

3 t-paitaa, toppi, tunika, neuletakki, pitkähihainen lörttöpaita, hame, meikkipussi, panta, pipo ja huivi.

Vastoin kaikkia odotuksiani ostin violetin tunikan. Liila ja sen eri sävyt oli vuosikymmen sitten lempivärini, jota imin silloin tuutin täydeltä. Asuin vielä kotona ja huoneessani oli liilat verhot, liila päiväpeitto, liila Daysta ostettu koristeverho, liilat koristetyynyt, liiloja koriste-esineitä jne.. No sanomattakin selvää, että liika on liikaa ja sitten tuli stoppi. Täyskäännös. En voinut enää sietää koko väriä ja laitoin kiertoon kaikki omistamani liilat tavarat ja vaatteet. Vaan nyt 10 vuoden jälkeen näin Indiskassa tämän violetin tunikan ja se oli ihastuminen ensisilmäyksellä. Juuri oikean värinen, tummalila. Ja siinä on kivoja kuvioita. Ja halvennuksessakin vielä!

Sitten muita ostoksia lähempää. Kirahvi t-paita on jännän mallinen, ylhäältä leveä, kapenee alaspäin.

Peruspanta ja pinkki meikkipussi huusivat nimeäni.

Pipa! Pelastaa minkä tahansa Bad hairdayn.

Ja tässä näette sen ihan livenä.


Lisää ex-morkkisvaatteita myöhemmin tällä viikolla.

10 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Jos sinuun vertaa, ni mä oon totaalisesti oikea lakkoilija isolla ällällä. En mikään rikkuri.:)

*~SL kirjoitti...

Nätti kukkakuvio

Chatrin kirjoitti...

Alma: mun ei kannata mitään lakkoa edes aloittaa, ei siitä mitään tulisi. Mutta yritän käyttää enemmän järkeä hankinnoissani. Nyt esim. ajattelin hankkia seuraavat vaatteet vasta keväällä. Eiköhän näitä talvivermeitä ole jo ihan tarpeeksi? Tai no toppahousut olis kyllä kivat...

Chatrin kirjoitti...

SL: vetosi minuunkin :)

Riehu kirjoitti...

tuo pipo on kyllä niin kiva, lörttöpipot vetoo minuun! :)

Tincali kirjoitti...

Söpö pipo ja kaunis tunika!

Minäkin innostun milloin mistäkin väristä. Vielä en ole kyllästynyt pinkkiin, vaikka sitä kaappissa onkin jos missä muodossa. Tosin tuon poisheittovietin olen käynyt läpi mm. oranssin, viininpunaisen ja sinisen kanssa. Tällä hetkellä en oikeastaan pelkän värin puolesta ole hylännyt mitään.

Chatrin kirjoitti...

Riehu: nyt haaveissa leveäraitainen valko-tummansininen lörttöpipo!

Tincali: kiitos :) mulla ei pinkki ole tullut vielä vaatteisiin, mutta sisustukseen kyllä. on se kyllä ihanan hyväntuulinen väri!

Paivi kirjoitti...

Kivoja olet löytänyt :)

Minä olen kulkenut silmälaput silmillä kaupungilla, etten vaan eksyisi mihinkään myynteihin ja ostamaan mitään. Kuukauden päästä on shoppailua tiedossa, kun lähdetään sinne Las Vegasin suuntaan joten koitan säästää kaiken innon (ja rahat) sinne :)

Chatrin kirjoitti...

Päivi: Oi, Las Vegasiin kannattaakin säästää kaikki rahat ja into. Huisia. Kuinka maltat odottaa?

Paivi kirjoitti...

Kuinka maltan odottaa? Aika huonosti ;-)