maanantai 8. marraskuuta 2010

Tällaista täällä

Torstaina iskenyt tauti ei sitten ollutkaan mikään pikku juttu. Minulla on maailman kipein kurkku ja euroopan kamalin yskä. Lisäksi korvat ovat arat ja lukossa, pää on kipeä, väsyttää, silmiin sattuu. Kuumekin käväisi lähemmäs kolmeysissä. Tänään kävin lääkärillä kysymässä onko tämä tavallinen flunssa vai tarvitsenko antibiootit. Hän totesi kurkkuni näyttävän hurjalta ja kirjoitti Amoxin -reseptin. Ostin myös maitohappobakteereita, jotta vatsa ei ottaisi nokkiinsa antibiooteista.

Sitä ennen lääkitsin itseäni kaikella muulla mahdollisella. Olo on aivan kamala! Saikkua tämä ja huominen päivä, eli toivottavasti olisin keskiviikkona elävien kirjoissa. Tulen hulluksi täällä sisällä! Parempaa viikkoa teille.

15 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Yyyh, inhaa.:( Pikaista paranemista sinulle!

Sanna kirjoitti...

Kyllä tuolla arsenaalilla luulisi pöpöjen jättävän sut rauhaan :)

Meillä ollaan yleensä jouluna kipeenä. Sitä odotellessa.

Pikaista paranemista!

Missy E kirjoitti...

Voi itku! Inhottavan kuuloinen tauti. Pikaista paranemista! Eiköhän se noilla rohdoilla ja levolla..

Marika kirjoitti...

Kuulostaa tutulta :( Pikaista paranemista!!

bubble kirjoitti...

Voi että :( Parantumisia!! Ja sympatiaa, paljon. Itse kuukauden verran sairastaneena ja nyt vajaan kuukauden terveenä olleena alan olla pikkuisen hajalla, kun tänään oli taas kurkku kipeä, niskat jumissa ja muita kivoja flunssan oireita.. Ja lauantaina SM-karsinnat, ei tuu kesää x(

akissfromthepast kirjoitti...

koitahan parantua! codemax on ainakin hyvänmakusta! pikasta paranemista siis!

Nooruska kirjoitti...

Voi pientä, parane pian. Syö herkkuja ja katso töllöä niin paljon kuin sielu sietää. Ja väliin aina parit nokoset... Kipeenä olo ei vaan ole kivaa.

Marika kirjoitti...

Mua niin pelottaa, että tulen kipeäksi juuri silloin kun lähdetään reissuun. Siinähän se sitten menisikin reissu mukavasti - kuukausia ja kuukausia odotettu, että ehdittäisiin olemaan yhdessä ja sitten makaisinkin kipeänä jossain Egyptin hotellissa :P

Olisi kyllä erittäin huonoa tuuria, koska mä tulen normaalisti kipeäksi ainoastaan kerran vuodessa ja se tapahtuu tammi-helmikuussa. Näin on ollut jo monien vuosien ajan. Että jos tulisinkin nyt kipeäksi, niin se olisi jo jotain erittäin hirveää kohtalon ivaa!

Toivottavasti sä siellä toivut pian tuosta taudista! :)))

Tincali kirjoitti...

Voi, toivottavasti tauti väistyy ja pääset taas jaloillesi. Pikaista paranemista!

Anonyymi kirjoitti...

Strömsössä neuvottiin laittamaan paperin sisällä valkosipulia korviin ja nenään O)

aini kirjoitti...

Parane pian! Inhan kuuloinen tauti:(

Riehu kirjoitti...

Voi paska, inhaa että noin pahaksi äity! Nyt vaan maltat levätä, levätä, levätä etkä lähde liian aikaisin riehumaan. Paljon paranemisaaltoja täältä!

Chatrin kirjoitti...

Alma: kiitos! tänään muuten parempi olo, mutta yskä valvotti taas yöllä monta tuntia. Kävin tänään uudestaan lääkärissä ja se määräsi mulle astmapiipun (vaikken astmaatikko olekaan), toivottavasti se auttais mua yöllä nukkumaan.

Sanna: kuvasta itseasiassa puuttui vielä Finrexin :D Antibiootit auttoi onneksi kurkkukipuun, mutta yskä vielä jäljellä ja semmoinen yleisheikko olo. Eiköhän tää tästä, kun vielä loppuviikon ottaa rennosti. Toivottavasti pysytte tänä jouluna terveenä! Nyt vaan Actimelia koko perheelle ;)

Missy E: mä todella toivon, että tää tauti olis kohta sairastettu, tosi inhaa.

Marika: kiitti paljon!

bubble: kävinkin sun blogissa, tosi inhottavaa :( Mä todella toivon, että et tule enää kunnolla kipeäksi. Lepoa ja unta paljon!

akissfromthepast: codemaxit on kohta kulutettu, ne tosiaan on hyvän makuisia :) olo onneksi jo sen verran parempi, että jaksaa toisten blogeja lueskella.

Nooruska: herkkuja on syöty, vaikka en juuri mitään maistakaan :D kipeenä olo on hanurista. toivon jopa pääseväni töihin, how lame is that?

Marika: et tule kipeäksi. et tule, et tule, et tule. Nyt pidä huoli, että pysyt lämpimänä ja pese käsiä aina kun käyt jossain ulkosalla. Egypti odottaa sua lämmöllään =)

Tincali: kiitos paljon tsempistä :)

Mikaela: oon kuullut ton aikasemminkin ja mietin sen toteuttamista tälläkin kertaa, mutta jätin väliin kuitenkin :D

aini: tää on tosi inha!! ehkä mä kohta oon terve..

Riehu: jep, loppuvko saikkua, joten lepään enkä riehu :) kiitti aalloista:)

I hate early mornings kirjoitti...

Pikaista paranemista! Yksi espanjalainen vanha mies kerran mua neuvoi että kannattaa muutaman päivän ajan syödä raakaa inkivääriä niin lähtee flunssa hetkessä pois.

Chatrin kirjoitti...

i hate early mornings: inkivääri ja hunaja on hyviä, mutta tällä kertaa tarvittiin järeämmät aseet. Nyt vihdoin ihan ok! :)