torstai 25. marraskuuta 2010

No laitetaan nyt sittenkin

Meinasin ensin, että en laittaisi blogipikkujouluasuani tänne esille, näistä kuvista kun tuli aivan kamalia. Otin ne illan päätteksi, yöllä. Jouduin vaalentamaan tärähtäneitä kuvia, jotta hameen laskokset tuli esiin. Karmean näköisiä.. No mutta, näillä mennään. Koru löysi paikkansa kaulastani mahtavien lahjojen avaamisen jälkeen.Paskis sai kunnian askarrella nimilaput ja me oltiin Riehun kanssa ihan otettuja. Hienot tuli ja muutkin tykkäs.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Musta sun asu oli ihana ;O) Toi hame on yli-ihana!

Chatrin kirjoitti...

*blushing* kiitos ^__^

Riehu kirjoitti...

Jaksoit vielä yöllä ottaa asukuvia, that´s something! :) Hyvä kun muistutit mua taas tosta hameesta, mulla on kaapissa samanmoinen mutten jostain syystä ikinä muista käyttää sitä.

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Miten joku voi vielä yöllä jaksaa ottaa asukuvia? huh :) Mutta sun asu on söpö, kuten olet itsekin!

Chatrin kirjoitti...

Riehu: otin tasan nämä kaksi kuvaa ja sit äkkiä nukkumaan! laita heti huomenna samanmoinen hame päällesi!

Päivi: nokato, hullu ku hullu ;) mutta tosiaan se oli nämä kaksi näpsyä ja sit tutimaan. mä diggasin myös sun asua ja varsinkin susikaulakorua!

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Kiitti Chatrin :) mun susikaulakoru on sellainen hassu juttu, että se on roikkunut mun kaulassa välillä enemmän välillä vähemmän jo yli 20 vuotta! Ostin sen joskus 15-vuotiaana äidin ja isän kanssa Lapissa reissutessa, kun olin jo silloin "susityttö". Piuha siihen on pitänyt muutaman kerran vaihtaa, kun se on katkennut...

bubble kirjoitti...

Hei onko toi hame All Saintsista? Mulla on nimittäin sama + nyt vloppuna vieraana olevalla kaverilla on se myös :D Siinä tuli istuttua koko ilta niin, etten hoksannut ollenkaan vilkaista vaatetustasti muuten kuin ylävartalon osalta ;) Kiva asu oli kyllä!

akissfromthepast kirjoitti...

Sä oot niin tyylikäs aina. toi pukee sua :)

aini kirjoitti...

Hame on kyllä superihana!

Chatrin kirjoitti...

Päivi: ihana tarina! parhaat korut säilyy pisimpään. Oliskohan mullakin jotain vaaaanhoja koruja, joita vois ottaa uudelleen käyttöön..? Pitää ehkä ratsata korulaatikot :)

bubble: hame on ihan Onlysta, voitko kuvitella! Tykännyt olen kovin, liian harvoin päällä tosin..

akissfromthepast: no voi ei, kiitos tuhannesti :) *punastelee*

aini: kiitos! pitäis varmaan käyttää sitä useammin.