maanantai 27. kesäkuuta 2011

Juhannus oli aurinkoa täynnä

Onneksi säämiehet olivat taas väärässä ja Juhannus oli aurinkoinen. Torstai oli ainut päivä kun satoi, mutta eihän se mitään haitannut, kun olimme perillä mökillä vasta ilta kahdeksan jälkeen. Takkaan tuli, iltapalaa, aikakauslehtiä ja nukkumaan.

Perjantaina ja lauantaina tuli tehtyä muun muassa tätä, eli ammuttua pitkäjousella. Ja kyllä, mökillä pukeudun polvipussicollegeihin, oli kyseessä mikä juhla tahansa.

Pihalla tuli oleiltua paljon ja sain kuvattua vihreän koppakuoriaisen, ritariperhosen ja nokkosperhosen.Koirat riehui hulluna ja oli iltaisin kaikkensa antaneita.Terassilla oli kiva paistatella päivää.

Ja Pupukin pääsi turkistaan. Kesällä koiralle mukavampi ja emännälle kätevämpi. Ei takkuja ja viikottaisia pesuja vähään aikaan, jes!


11 kommenttia:

aini kirjoitti...

Ääks miten söpö koirakasa nojatuolissa:D Kaikki koirat taitaa nauttia hirveesti mökkeilystä:) Ja jousiammunta näyttää kivalta! Miten päädyitte moiseen aktiviteettiin?

Riehu kirjoitti...

Kivalta kuulostaa teidän juhannus! Mut meidän säämiehet pohjois-savossa oli ihan oikeessa and then some, vettä tuli to, pe ja la ihan silleen vähän väliä ja oli niin perkeleen kylmä. Onneks vietettiin vielä eilinenkin mökillä, sillä se oli lämmin ja aurinkoinen.

Marika kirjoitti...

Vau! Tuo jousiammunta voisi olla vänkää puuhaa. Muistan kun joskus lapsena tehtiin pajusta jousipyssyjä. Siinä kun tarpeeksi kauan jännitti tähdätessään, niin alkoi kummasti tuntua kädessä! :)

niminami kirjoitti...

Moikka! :)

Toivottavasti yksi lukija vielä sopii joukkoon?! Blogisi näyttää raikkaalta, mielenkiintoiselta ja nuo koirat ovat kerrassaan hurmaavia.

- niminami

Chatrin kirjoitti...

aini: vaan joku hienosto-fifi ei tykkäis mökkeilystä ;) onhan se kiva, kun pääsee asioilleen silloin kun huvittaa, saa olla vapaana ja ulkona paljon :)

Sisko ja sen mies harrastaa jouskarointia, niillä on kaik pelit ja vehkeet. Oli kivaa puuhaa.

Riehu: no hiisi! mutta onneks mökin ja seuran laatu korvas :)

Marika: on vänkää ja tarttee hyviä selkälihaksia :)

niminami: Moikka niminami! totta kai sopii kaikki uudet lukijat joukkoon, teistä ihan riemastun :) Tervetuloa.

niminami kirjoitti...

Kiitos! :) Ja tervetuloa uudemmankin kerran vastavierailulle! Mun blogi on vielä suhteellisen "vihreä", mutta pikkuhiljaa sinne juttuja lisäilen.

Chatrin kirjoitti...

niminami: tullaan! :)

bubble kirjoitti...

Oi kun vaikuttaa mukavalta! Ja koirakasa<3

Chatrin kirjoitti...

bubble: kivaa oli, extra rauhallista :)

I'm Lacking kirjoitti...

Ihana toi koirakasa -kuva :D

Chatrin kirjoitti...

I'm Lacking: niin on! kaks koiraa puuttuu kuvasta :)