torstai 23. kesäkuuta 2011

Zombeja ja romantiikkaa

Vuokrasin pitkästä aikaa pari leffaa. Resident Evil: Afterlifea en ikinä ehtinyt teattereihin näkemään, joten se tarttui ehdottomasti hyllyltä mukaan. Olen zombie-elokuvien fani ja kaikki edelliset RE-leffat ovat olleet makuuni, mutta tämä jäi jotenkin vähän laimeaksi. Hyvä alku, mutta sen jälkeen oli jotenkin hiljaista. Ehkä liian vähän zombeja mun makuun? Teattereissa tämä pyöri 3D:nä, en tiedä kuinka paljon lisäarvoa se olisi tuonut tälle pätkälle, mutta osasin kyllä kuvitella kohdat joissa efektiä oli varmasti käytetty. Elokuva tarjosi kuitenkin muutaman makupalan, ja ei se huonokaan ollut, mutta mielestäni laimeampi kuin edelliset osat. Viidennettä osaa odotan kuitenkin jo kovasti.

---
Toinen oli sitten täysin turhanpäiväinen tekele Love and other Drugs, omg kuinka tylsä. Oikeen harmitti, että en tykännyt leffasta, mutta ei vaan napannut. Hurmuripoika Jamie ja Parkinsonin tautia sairastava Maggie pohtii, että rakastaako vai eikö. Elokuva on luokiteltu romanttiseksi komediaksi, mutta en tainnut nauraa kertaakaan, en tainnut edes hymyillä koko leffan aikana. Ja Gylliksellä oli ihan ruma tukkakin. Bläh.

kuvat google images/imdb.com

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Mä näen painajaisia tuosta Resident Evilistä. Samperin mies pakotti minut pelaamaan sitä.
Ja tuo toinen leffa oli tähän hetkeen asti mun toivomuslistalla, se just hävis sieltä :D

Chatrin kirjoitti...

Sanna: voi olla et tykkäisit tosta romkomista, moni muu on tykännyt siitä, mut muhun ei vaan iskenyt. On niitä paljon parempiakin tollasia. Kuten The Proposal, Tupla Morsian (The Accidental Husband), Hääheila (The Wedding Date)... Niitä suosittelen :)

bubble kirjoitti...

Mä tykkäsin Love & Other Drugsista, mikä on suuri ihme koska vihaan romanttisia komedioita. Mutta kuten sanoit, ei se oikein ehkä siihen lokeroon mennytkään, mistä löytyy tietty myös syy sille mun tykkäämiselle ;) En tosiaankaan odottanut siltä mitään joten yllätti positiivisesti.

Chatrin kirjoitti...

bubble: munkaan ei olis pitänyt odottaa mitään, mutta odotin enemmän ja petyin. Tota pitäis markkinoida draamana, ei komediana..