keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

En lampa

Ostoslistallani on ollut tammikuusta asti keittiön lampun ostaminen. En ole kuitenkaan pitänyt asian kanssa kiirettä, sillä keittiössä oli valmiiksi kaksi tasovalaisinta (kaapinalusvalaisinta, mitälie).

Olen katsellut lamppuja vähän joka kaupassa, mutta mikään ei ole iskenyt kunnolla tai olisi maksanut liikaa.

No nyt roikkuu katossa täysin ilmainen retrotyylinen valaisin. Löysin sen verkkokellarista, joku oli sen sinne hylännyt.

Johto oli katkaistu, joten kuorin vähän muovia päältä ja yhdistin piuhat pistorasiaan. Ruuvasin energiasäästölampun paikoilleen ja siinä se oli.

Alunperin valaisin on ostettu - mistäpä muualta kuin - Ikeasta. Mutta se on söpö ja just sen tyylinen mitä etsinkin, tuollainen vähän teollinen. Ja sopivan kokoinen pieneen keittiööni. Olen tyytyväinen.


7 kommenttia:

Suveliina kirjoitti...

Sehän on kiva! Tuollaiset löydöt on aina parhaita =)

Riehu kirjoitti...

Hyvä löytö, mukavasti perus. :)

akissfromthepast kirjoitti...

hyvä lamppu, vähän industrial henkee ^^

aini kirjoitti...

Tosi kiva lamppu! Ihmiset hylkää kyl ihan käsittämätöntä tavaraa, mut sitä parempi meille muille hamstereille:D

Ja murrrr, ei ollut näköjään tullut mun kommentti edelliseen postaukseen, blogger on iha paska. Piti siis kysellä et mistä juliste, hauska:)

Toivottavasti blogger nyt antaa lähettää tän kommentin!

Chatrin kirjoitti...

Suveliina: mä oon aina innoissani kun löydän jotain kierrätyskamaa =)

Riehu: indeed!

akisfromthepast: just sitä, perus kiva :)

aini: tod parempi meille hamstereille :D

blogger on välillä niin persiistä! ei se ennen ollut tämmönen, hmf. Mutta siis juliste on ARS 2011 näyttelystä, sai ilmatteeks sieltä, eräänlainen taideteos kai sekin =)

I'm Lacking kirjoitti...

Nykyään tuntuu ettei kaupoista oikeen löydy mitään kivoja lamppuja tai ainakaan semmosia mitkä ittee miellyttäis. Joskus tosiaan voi ihan yllättäen tulla jotain kivaa vastaan. Eikä kysymys oo siitä, että välttämättä haluaisin mitään kauhean erikoista vaan enemmänkin että ei tahdo löytyä mitään kivaa peruslamppua. Monet lampuista onkin just vähän turhan erikoisia :D.

Ikeassa oon katsonut vissiin vähän eri tyylistä kuin tuo, mutta mies taas ei ole niistä innostunut.

Chatrin kirjoitti...

I'm Lacking: se on harvinaista, kun on sisustuksesta kiinnostunut mies. Yleensä niillä ei ole mitään mielipiteitä :) Mun pitäis vielä löytää sohvan yläpuolelle joku hauska lamppu, mutta en oikeen tiedä mitä etsin... Onnea teillekin etsintään!