maanantai 15. kesäkuuta 2009

Onnistuneet polttarit

Blogini oli hiljainen viikonloppuna, koska olin viettämässä siskoni polttareita. Kaason ominaisuudessa olen järjestellyt polttareita jo pitkään, mutta en ole tänne viitsinyt mitään kirjoittaa, kun koskaan ei tiedä milloin sisko tätä lukee.

Tässä lyhyesti viikonlopun sisältöä:

- Haettiin sisko aamulla ennen yhdeksää ja annettiin teemavarusteet, eli tiara ja vaaleanpunainen kruunulla varustettu t-paita. Ja teeman saa arvata n-y-t NYT! Oikein, teemamme oli Prinsessa.

- Auto suuntasi kohti H:gin keskustaa, jossa aamuohjelmana oli naurujoogaa. Siellä oli kivaa ja ohjaaja oli mitä ihanin ihminen. Suosittelen kuitenkin naurujoogaa iltaohjelmaksi, me olimme kaikki vielä aamutokkurassa.


- Nauramisen jälkeen veimme siskoni kauneushoitoihin, nauttimaan olostaan prinsessana.


Kunnon kasvohoidon ja täydellisen manikyyrin jälkeen oli aika täyttää vatsaa piknik-murkinalla. Eväsretki oli valmisteltu valmiiksi ja tarjolla oli vaikka ja mitä, joista suurin osa jäi yli.

- Kun mahat oli saatu täyteen ja vähän sulateltukin, siirryimme hohtokeilaamaan. En huomannut edes katsoa kuka voitti, mutta hauskaa oli ainakin ja sehän on pääasia.


- Urheiluaktiviteetin jälkeen nokkamme suuntasi kohti mökkiä. Alle tunnin matka keskustasta kului jutellessa. Olimme liikkeellä kahdella autolla, ja kun toiset menivät ruokien kanssa edeltä mökille "valmistelemaan", niin me muut ajoimme järven toiselle puolen pitämään juomataukoa. Loputkin liittyivät hetkeksi seuraamme. Juhlakalu ja kolme muuta pääsivät soutuveneellä mökille, toisten mennessä edeltä autolla.


Otettiin vähän erilainen saapuminen kohteeseen – lammasaitauksen kautta. Paikalla oli toistakymmentä suloista lammasta, joista ainakin minä olin ihan innoissani.

Määä
- Lampaita aikamme ihmeteltyämme ja mökille sisälle päästyämme rupesimmekin heti kokkailuhommiin. Tässä vaiheessa myös ukkonen oli löytänyt meidät. Onneksi käytössä oli kaasugrilli katoksen alla, koska sähköt menivät mökistä pariksi tunniksi! Loi kyllä ihan omanlaistaan tunnelmaa. Ilma oli lämmin ja taivas punainen.


- Syötyämme kynttilänvalossa tulivat sähkötkin takaisin päälle. Jutustelimme aikamme ja odotimme, että ukkonen loppuu kokonaan. Vasta sitten uskalsin laittaa Singstar-vehkeet seinään, jonka jälkeen luonnollisesti aloimme laulamaan. Laulujen väliin mahtui juomaleikkejä, prinsessakakkua ja puheita.


- Laulua kesti yökolmeen saakka, kunnes virta loppui viimeisestäkin juhlijasta ja menimme nukkumaan.

näkymät patjalta klo 3:28

10 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Tosi kivaa oli lukea polttareista! :)

Keke kirjoitti...

Voi ku kuulosti kivoilta polttareilta. Semmosilta joista mäkin tykkään. Inhoan meinaan niitä nolausörmäyspolttareita. Ite oon ollu vain pari kertaa ja ne oli aivan kauheita nolaamisjuttuja. Ihan sääliks kävi morsianta. Ja vähän kivaa ku oma siskos menee naimisiin. Odotan innolla jospa munkin sisko pikkuhiljaa ilmottais hääuutisen=)

Riehu kirjoitti...

Kivalta kuulosti! Varmasti siskos tykkäs. :)

ninnu kirjoitti...

onneksi sade ei teitä haitannut! kivoilta polttareilta kuulosti :)

Marika kirjoitti...

Aivan kertakaikkisen LOISTAVAT polttarit! Ihanaa ohjelmaa, kyllä on varmasti M tykännyt! :)

Tulee aina niin haikea mieli kun itsellä ei ole siskoa/veljeä kenen kanssa olisi yhteyksiä. On todella suuri rikkaus elämässä kun on läheinen sisko tai veli! :)

Chatrin kirjoitti...

Marge: mukava kuulla :)

Keke: mä lähtisin kotiin, jos mulle pidettäis nolauspolttarit. onneks mun ystävät tuntee mut niin hyvin, ettei sitä mulle tekis. en oo kyl menos naimisiinkaan anytime soon ;)

Riehu: kyllä se tais tykätä :)

Ninnu: ei haitannu sade, kun vasta illalla alkoi. picnicillä jos ois satanu, niin ois ollu vähän eri...

Marika: kiitos :D
mun sisko on kyllä todellinen rikkaus.

Alma kirjoitti...

Oii, siskon polttarit. Once in a life time! Mun sisko meni kans naimisiin nyt talvella ja mä olin kaaso. Oli kyllä kivat polttarit. Ja omalle siskolle on helppo järkätä, kun hänet tuntee niin hyvin.:) Tuollainen mökkilopetus on top, kun siellä sitten saatte olla yhdessä ja jutella ja morsmaikku saa nähdä ehkä pitkästäkin aikaa joitain kamujaan. Eli liian kiire ei saa olla.

P.s. Meilläkin oli viime syksynä naurujoogaa yhden kaverin polttareissa, mutta se ei ehkä ihan toiminut, kun oli myös keskellä päivää ja keskellä kaupunkia. Siinä tuli vaan nolotus ja idiootti olo, kun ihmisiä lamppasi koko ajan ohi. Pitäisi ehkä olla just illalla (kun on muutama drinksu alla:)) ja vähän yksityisemmässä paikassa.

Chatrin kirjoitti...

Alma: totta, helppo olla kaaso, kun tuntee siskon hyvin ja meillä on vielä sama maku! tosin paniikinpoikasta on ollut pitkin poikin matkan varrella ja vielä on paljon tekemistä, kääk. Häät alle 3 vkon päästä. iik.

Me naurujoogattiin joogasalissa, eli ei onneks missään puistossa! Sekin olis ollut tosin mahdollista..

Alma kirjoitti...

Hyvin ne häät menee. Vaikka kaikkea jännäämistä onkin! Ja ylläripaljon järkättävää (vaikka siskoni kyllä oli niin suuna päänä hoitamassa lähes kaiken itse:)). Kandee muuten hommata sitten runsas kasa nenäliinoja. Mä meinasin joutua niistämään pöytäliinaan, ku sisko lauloi...:)

Chatrin kirjoitti...

Kiitos vinkistä Alma :)