keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Operaatio: rusketus keinolla millä hyvänsä


Sinisenä hohtavan valkoisen ihoni rusketusprojekti alkoi eilen. Koska sitä luonnollista rusketusta en ole ilmoista johtuen vielä saanut, on turvauduttava purkkirusketukseen. Siskoni häät ovat ensi viikon viikonloppuna enkä halua hohtaa valkoisena kaasona ruskeiden vieraiden keskellä.

Itseruskettavat haisevat pahalta, mutta nyt ei muu auta. Eiliseltä Sokoksen reissulta mukaan tarttui Lumenen kevyesti päivettävä kasvovoide ja Doven hiljalleen ruskettava vartalovoide. Lumenea olen laittanut kasvoille sekä eilen illalla että tänään aamulla. Dovea vartaloon tänä aamuna. Ihan kuin huomaisin nyt jo eron. Onkohan mahdollista?

Tuossa Doven voiteessa on mukana kiiltohippusia, joten ihoni kimaltelee kesäisesti.
Yritän käyttää näitä nyt parin viikon ajan, hajusta huolimatta. (Sorry my friends, hang on the smelly me)

Tuosta Doven Summer Glow vartalovoiteesta on muuten myös versio, jossa mukana sekä kimallus että spf15!


9 kommenttia:

vippe kirjoitti...

Onnellinen olet jos Doven vaikutus jo näkyy. Mulla on menny täysin hermo kun sen vaikutus ei näy missään ja olen sitä jo tovin käyttänyt. Tosin kaverilla oli sama juttu kuin sinulla, pari kertaa laittoi ja oli kauniisti päivettynyt.

Keke kirjoitti...

Mulla se näkyy kans aina heti melkein jo ekan päivän jälkeen. Etenkin jos on ollu päivän auringossa ja laittaa sitä ni johan rusketus syvenee. Mä tykkään tuosta tuotteesta. Ja oon käyttäny kans tota naamamömmöä. Tykkään. Mut siitä jossa on suojakerroin en digannu. Ei levittyny hyvin. Oli ihan ihme koostumus siinä.Mut se ei taas haissu niin pahalle ku toi perusjuttu. Ootko muuten koskaan testannu niitä apteekista saatavia aurinkokapseleita? Oon nyt pari kesää vetäny ja ne oikeasti tehoaa. Tuntuu että iho saa päivetystä vaiks ei ois ollu ees auringossa.

Marge kirjoitti...

Mä oon käyttäny doven päivettävää kasvovoidetta ja mullakin näky vaikutus jo ekojen kertojen aikana. Rusketun muualta ihosta nopeasti, mutta kasvot tulee aina rusketuksessa perässä. Tuon tuotteen ansiosta olen saanut tasaisen rusketuksen koko iholle :)

Riehu kirjoitti...

No haistaan sitten molemmat. Nimittäin munkin on pakko varmaan alkaa vähän läträä ton kanssa, haluaisin myös olla siellä serkun häissä edes hiukan päivettynyt ja miksei muutenkin. Mutta vielä en oo saanut aikaseksi...kaikki se kuoriminen ja läträäminen...äh. Ja haju....yyy. Vaikeeta on :D

Alma kirjoitti...

Mä oon tykännyt kanssa tosta Dovesta. Vaikuttaa tosi nopsaan, mutta kandee olla käyttämättä sitä ihan ehkä joka päivä - mun mielestä se antaa vähän kellervän lopputuloksen?! Toki riippuu tietenkin ihon väristä. Paras lopputulos sillä tulee, kun on jo pohjalla jkv päivetystä ja sitten lisää Docea päälle.

Chatrin kirjoitti...

Vippe: jo vain näkyy. mutta tämä haju on kyllä kamala.

Keke: Tää Lumenen kasvovoide on ihan jees, mutta toi Dove ei oikeen imeydy kunnolla. Tosi tahmainen olo koko päivän, kun on sitä laittanut. Tahmainen ja tunkkainen :/

Marge: Mulla huonoiten ruskettuu sääret, ihan ehdottomasti. argh :)

Riehu: en tiedä kauan tätä lemua kestän. Huomenna pidän välipäivän!

Alma: jep, huomenna tosiaan välipäivä. Huomaan jo vähän keltaisuutta ja edelleen tämä haju...yök.

ulla kirjoitti...

kuulkaas haisulit, garnierin summer glow moisturising lotion ei haise, kert siin on nykyään aprikoosin tuoksu, joka on itseasiassa aikas hyvä. Ja siitä mömmöstä ei tuu oranssiks ku on vaan semmosta mis on kosteusvoiteessa vähän mukana itseruskua. mut silti sillai tarpeeksi, että näyttää vähän ruskettuneelta. toimii ainakin mulle :) kokeilkaapas.

Chatrin kirjoitti...

ulla, luuuv! kiva kun annoit kuulla itestäs ja vielä faktan kera :) Must try next time.

dolce kirjoitti...

Tuo Dove on ihan huippua, olen tosi tyytyväinen :) Sillä tulee luonnollinen lopputulos, eikä hajuakaan ole paha! Ehdoton suosikki, vaikka olen monia merkkejä kokeillut.