maanantai 10. toukokuuta 2010

Tyypillinen ruokakassin sisälmys

Meidän piti käydä tänään isosti kaupassa, mutta Mies unohti ja teki muita suunnitelmia. Pakko oli kuitenkin käydä jotain evästystä ostamassa valon seuraksi jääkaappiin, joten raahasin lähikaupasta perusjuttuja mukaani.

Ruisleipää, maitoa, kasviksia ja hedelmiä, vuohenjuustoa sekä uutuus Jättis-tuutti.
Evääksi töihin meinaan väsätä salaattia huomiseksi ja ylihuomiseksi (torstai on vapaa, jee!). Makaronia, sipulia, viinirypäleitä löytyy kotoota valmiiksi, niiden joukkoon heitän kuvissa näkyviä rehuja sekä vuohenjuustoa ja kyhäisen vaikka jonkun vinegrette-tyyppisen kastikkeen öljystä, valkoisesta balsamicosta sekä yrteistä, suolasta&pippurista. Iltapalaksi syön ruisleipää ja Jättiksen, ehkä vähän hedelmää. Ja sen teen nyt.

12 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihanaa saada kurkkia toisten ostoskassien sisältöön! :)

Itse en ole taas aikoihin uskaltanut syödä banaania, kun sain viimeksi niin karmeat allergiaoireet. Välillä pystyn esim. banaania syömään ongelmitta, sitten joskus pukkaa allergiaoireet esiin.

Sama on kurkun ja tomaatin kanssa - joskus pystyn syömään ja joskus en. Tomaatin sihteen olen ollut kyllä ollut aika oireeton jo hyvän aikaa :)

I'm Lacking kirjoitti...

Mä kävin tänään pitkästä aikaa ruokakaupassa. Joskus tulee käytyä melkeen joka päivä ja viikkokin tuntuu välillä pitkältä ajalta jos siellä ei ole käynyt. Tosin eipä kaupassa muutenkaan hirveesti oo mitään nyt ollut :D.

Riehu kirjoitti...

Just käytiin isosti kaupassa ja ostettiin kaikkia herkkuja. Halloumisalaattia tulossa viikon menussa ainakin...:)

Alma kirjoitti...

Isosti kaupassakäynti on kaikkein kivointa. Silloin pitää päästä isoon kauppaan eikä saa olla kiire minnekään. Opsikeluaikojen alussa asuin melko lähellä Sittaria ja tein sinne aina kerran viikossa isokauppa -ostokset. Saatoin kierrellä kaikki sukkahousuhyllyt ja paperitarvikelaarit läpi. Heh. Jättis, mmmmmm... Lakua?

Tincali kirjoitti...

Terveellisiä herkkuja. :) Meillä ruokaostokset vastaavat usein suurperheen kärryä. Sitä matskua vaan kertyy, kun tehdään niin paljon ruokaa itse.

Oi, onko tuo uusi Jättis hyvää? Kuolailin sitä kerran kaupassa, mutta en uskaltautunut vielä ostamaan. ;)

Chatrin kirjoitti...

Marika: :)
Hesarissa oli kuulemma eilen joku artikkeli allergioista ja siitä miksi joskus on jollekin allerginen ja joskus ei. Yritän metsästää artikkelin vielä käsiini.

I'm Lacking: sinkkus-aikoina kävin päivittäin kaupassa, mutta nykyisin käydään Miehen kanssa kerran viikossa Prismassa ostamassa kerralla viikon tarpeet. Kätevää, kun autokyydillä pääsee :)

Riehu: mmm, halloumisalaatti, ggrrlllll <- kuolausta

Alma: kerran olin naispuolisen kaverini kanssa kolme tuntia Prismassa. Miehen kanssa se ei valitettavasti onnistu, sillä hän haluaa vain nopeasti suorittaa ja lähteä kotiin :/ Jättis oli sitruuna-laku, I've had better.

Tincali: rrrakastan vihreää :) Meillä kanssa kärryt tulee melkein kukkuralle, kun ostetaan viikoksi kerralla. Uusi jättis ei ole mitään erihyvää, en varmaan osta toiste, kun on parempiakin tarjolla.

Kaitaliina kirjoitti...

Tästähän voisi tehdä haasteen, "paljasta ostoskorisi"!;)

Missy E kirjoitti...

Mä olen ollut viime aikoina tosi laiska ruoanlaittaja eikä oikein kaupassa käyntikään innosta. Kai sitä taas innostuu, kun kesä tulee ja saa uusia pottuja yms. Toi sitruuna-lakritsi Jättis kuulostaa houkuttelevalta, harmi jos ei osoittautunut hitiksi.
Omaan näköjään samanlaiset tavat toimia kaupassa kuin miehesi.. Minunkin mies haluaisi katsella ja tutkailla kaupassa kaikkea ja minä haluan ulos mahdollisimman nopeasti. =)

Chatrin kirjoitti...

Kaitaliina: niin vois ;) kun en ole vielä saanut aikaiseksi sitä "paljasta käsilaukkusi sisältö"äkään kirjoittaa...

Missy E: joo, heh, eikös me joskus puhuttukin, että mun pitäis mennä Ryökäleen kanssa kauppaan ja sun Miehen kanssa.. Suorittajat vs. tutkailijat ;)

aini kirjoitti...

Onpa terveelliset eväät:) Ja jätski, nam! Hauska kurkata ihmisten ostoskasseihin.

Itsehän mä oikeasti inhoan kaupassa käyntiä ja oon selkeästi tullut siinä suhteessa mun isään; ostoslappuun järjestetään jo kotona ostettavat siinä järjestyksessä kun ne noukitaan kaupasta, poikkeamia tehdään hyvin harvoin (yleensä siellä jädehyllyllä;)) ja kierroksen loppupuolella hihkun jo miehelle että mee sä jonottaan, mä kerään noi loput silläaikaa:D Isokauppaostokset siis tehdään n. 20 minsassa ja sit äkkiä kaupasta ulos..

Marika kirjoitti...

Olisi todella hienoa jos löytäisit sellaisen artikkelin!

Chatrin kirjoitti...

aini: hihihii, ihanaa, kun meitä on moneksi! Itse voisin viettää tunteja isossa kaupassa. Toki joskus se on nimenomaan maito ja banaanit ja äkkiä kotiin!

Marika: töistä ei löytynyt, mutta mun ystävä otti sen mulle ehkä jemmaan...