maanantai 24. toukokuuta 2010

Päivän luontokuvat

Nyt kun on sateinen ja harmaa päivä, voimme nauttia näistä viime viikkoisista kukkakuvista.

Tulossa myös postausta Riehun polttareista, joita saimme viikonloppuna viettää. Pitää vaan käydä jossain vaiheessa läpi ne melkein 300 kuvaa, jotka otin.. Tänään ja huomenna näen ystäviä, joita en ole nähnyt pitkään aikaan, joten katsotaan missä vaiheessa ehdin kuvat sortata.

On kyllä yhtä biletystä tämä kevät ja kesä; viidessä viikossa neljät juhlat, huh! En valita, päinvastoin. Ihanaa, kun saa vähän laittautua ja juhlia hyvässä seurassa. Koko talvi meni sohvalla nököttäen, joten kemut ja menemiset ovat erittäin tervetulleita. Olenkin sanonut jo kaikille ystävilleni, että minua saa sitten kesällä pyytää kaikkiin menoihin mukaan. Puistoon, terassille, baariin, saunomaan, yökyläilemään, roadtripille, mökille, ihan minne vaan!

Onneksi on myös jotain mitä odottaa kesän jälkeen. Viimeinen päivä elokuuta menen työkaverin kanssa katsomaan Joutsenlampi baletin ja syyskuussa matkaan Lontooseen (ja Essexiin). Musen keikka Wembley Arenalla, vähän sightseeingiä ja sitten toivottavasti ystävän luokse Essexiin, jos aikataulut käyvät yksiin. Marraskuinen Uuden-Seelannin reissu jää nyt väliin, sillä rahatilanne on huono. Mutta jonkun pienemmän reissun voisin jonnekin kivaan paikkaan tehdä, niin jaksaisi sitten Suomen pimeän syksyn ja talven paremmin.

Loistavaa alkanutta viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Voi ku värikkäitä kuvia! Isketkö heti sit mulle jonkun linkin kuviin kun ehdit, innoissani odottelen kuvia! :)

M kirjoitti...

Voi ei NZ:n takia... Mutta onneksi kesä on täynnä kaikkea kivaa ja syksyn London reissukin vielä edessä :D

Missy E kirjoitti...

Ihania kuvia ja mahtavia suunnitelmia! Voi kun saisin itseäni niskasta kiinni ja näkisin kavereitani useammin (edes joskus).

Nooruska kirjoitti...

Ihana valo! Kesällä pitää mennäkin kuin tuulispää, että jaksaa taas talven nököttää ;-).

Alma kirjoitti...

Voi kyllä! Mutkin saa ottaa kaikkialle mukaan. Kesään kuuluu juhlat ja illanistujaiset kuin nenä päähän.

Chatrin kirjoitti...

Riehu: tänään taidan ehtiä sorttaamaan kuvat, kun treffiseura peruuntui.

M: no harmittaa kyllä todella tuo NZ, mutta ehkä niin ei ollut tarkoitettu..

Missy E: helposti arkena kaverit jää, kun ei jaksa töiden jälkeen kun rojahtaa sohvalle. Mutta nyt on tulossa kesä ja lomat ja kun illat on valoisia, niin jaksaakin tehdä paljon enemmän. Puistotreffejä kavereiden ja vaikkapa parin sidun kanssa ;)

Nooruska: tuulispäisyyttä on jo harjoiteltu, että osaan sitten kesällä ;)

Alma: ihana kesä! kesä on tekemisen aikaa. Jee!