maanantai 17. toukokuuta 2010

ding-dong

Viime viikko oli fantastinen. Lämmin kevät tuli vihdoin, työviikko oli tynkä, torstai kokonaan vapaa, enkä perjantainakaan tehnyt kovin paljon töitä, edes konttorilla ei tarvinnut käydä.

Lauantaina juhlittiin ystävää ja päästiin katsomaan Prinsessa Ruusunen balettia! Olin ylipäätään elämäni ensimmäistä kertaa baletissa, joten kokemus oli jännittävä. Työkaverin kanssa mennään katsomaan Joutsenlampi elokuussa, jos onnistutaan saamaan liput sinne, eiköhän.

Juhlittavalla ystävällä oli maailman hienoin panta. Huopapylpyröillä varustettu pääkoriste on hankittu Istanbulista. Päivä oli kokonaisuudessaan mukava, balettia, grillausta, skumppaa ja hyvää seuraa.

Kesällä myös ruokavalioni kevenee automaattisesti, sillä mieleni tekee salaatteja. Talvella varastoidaan rasvaa, että tarkenee pakkasilla ja kesällä kevennetään, että on kevyempi olo kirmailla ruohikoilla.

riisi-tonnikala-herne-maissi-paprika-herneenverso-jääsalaatti -salaatti.

Pää lyö tänään tyhjää, johtuen ehkä osittain siitä, että olen herännyt viideltä. Yhtäkkiä vaan heräsin, enkä saanut enää unta, joten nousin puoli kuudelta ylös ja lähdin koirien kanssa ulos. Töissä olin puoli kahdeksalta, mikä tietää sitä, että kotiin pääsen lähtemään aikaisin, ihanaa! Joten toivottavasti saatte tänään lukea vielä jotain järkevämpää, kunhan tästä tokenen. Kivaa maanantaita kaikille!

6 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Mun kaverilla on tollaisista huopapalloista tehty matto :D

Marika kirjoitti...

Näyttääpäs hyvältä tuo salaatti. Etenkin kun en ole syönyt koko päivänä mitään, niin alkaa masu murisemaan kun katselen ruokakuvia.. :)

Minullakin näin kesällä alkaa tehdä mieli kevyttä ruokaa ja myös juon enemmän mielelläni vettä. Harmi kun ei minulla näy missään vaikka söisin pelkkiä porkkanoita.. :P

Chatrin kirjoitti...

Noora: varmaan ihan sika hieno ja kivan tuntunen jalkapohjissa :)

Marika: salaatti oli hyvää, ruokaisaa, mutta raikasta.
Mullakin tulee juotua enemmän vettä, kun on kesä. Hyvä niin, niin ei tule nestevajausta :)

Noora kirjoitti...

Se matto on aivan mahtava!!! Niitä voi tilata joltain suomalaiselta tuottajalta, joka valmistuttaa ne eettisin periaattein intiassa :) Hitsi kun en muista nimeä! Sun kaveri vois otsaa pannan kanssa sointuvan maton ;)

Riehu kirjoitti...

Salaatteja kyllä tekee mieli heti kuumalla, ei jaksais syödä välttämättä mtn kovin raskasta.

Chatrin kirjoitti...

Noora: aijaa, no sepä kiva! hihkase, jos muistuu mieleen ;)

Riehu: jep, ei kiitos rasvamätölle ja T-pihveille ;))