tiistai 18. toukokuuta 2010

Tänään

Tänään on ollut aamusta asti aivan kamala päivä. Kunnon matalapainetta. Ensinnäkin heräsin joskus ennen viittä linnunlaulantaan. Tein kaikkeni, että olisin saanut uudestaan unta, mutta ei. Puoli kuudelta suostuin sitten avaamaan silmät ja katsomaan paljon se kello oikein on. Mietin siinä tovin, että pitäisikö jo nousta vai köllötellä sängyssä kaikessa rauhassa. Päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon.

Kuudelta nousin nuutuneena sängystä ja riensin koirien kanssa ulos. Pennuilta kun tulee heti herättyään pissa. Silmät ristissä (ja allergiasta turvonneena) kävelin taloa ympäri ja yritin piristyä.

Seuraava vastoinkäyminen tuli eteen, kun vaatekaapista ei löytynyt mitään päälle pantavaa. Ei valitettavasti siis päivän asu -kuvia tulossa, vaatekaapissa kun ei ole "mitään" ja uusia ostoksia ei ole tullut tehtyä. No koko päivän sitten töissä oli epämukava olo, kun päällä oli ihan tyhmät vaatteet. Lisäksi duunissa oli kiire ja hankalia juttuja selvitettävänä. Asiakaspalaveriinkin piti mennä niissä tyhmissä vaatteissa ja oli niin maanantai-olo.

Kotiin kun pääsin, niin pentu lähti meiltä pois. Ehdin menettämään sydämeni pikkuiselle 4,5:ssä päivässä ja sydän on nyt pakahtua ikävään. Ihan kamala olo.

Koti on läävä, pitäisi siivota. Miehen kanssa oli vähän kränää ja nälkäkin oli.

Nälästä puheenollen: hyvä ruoka, parempi mieli.
Ainut hyvä asia tässä päivässä on ollut makoisan salaatin syöminen lämpimällä parvekkeella.


herneenverso-paprika-viinirypäle-kirsikkatomaatti-vuohenjuusto-auringonkukansiemen salaatti.

Otin to-do vihkoni mukaan ja raapustelin siihen mitä kaikkea pitäisi lähipäivinä tehdä ja ostaa. Rakastan tehdä listoja ja kehitin jo lapsena fiksaation vihkoja kohtaan. Siinäpä kaksi rakastamaani asiaa kohtaa kätevästi.


Siinäpä oli ensimmäinen valitusvirteni. Toivottavasti toista ei tarvitsisi tehdä, ainakaan lähiaikoina. Parempaa tiistai illan jatkoa teille ja mulle kanssa!

6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hitsi miten maistuvan näköinen salaatti!

Hanstu kirjoitti...

Salaatti ainakin näyttää siltä, että sillä voidaan pelastaa kokonainen huono päivä! Nam!

P.S. Ollaan näköjään vihkosamiksia :D

Mari kirjoitti...

Uah. Eeeeh. Niin se taas kummasti alkoi tehdä mieli vuohenjuustoa! Pitäisiköhän sitä huomenna ihan tehdä jotain johon sitä tunkisi - kuten vaikkapa tuollainen herkullinen salaatti :)

Anonyymi kirjoitti...

Ahaa, tästä se kommentti blogissani ;O) Joo, mä niin ymmärrän sua!
Olen menossa kirppikselle myymään su ja tyhjensin kaapistani melkein KAIKEN, mitään päällepantavaa ei Lontoon ostoksia ja paria hassua teepparia lukuunottamatta siis ole. Ja ärsyttää, missä kaikki mun kesämekot on??!! Ja minä en illalla edes kerennyt syödä koska pakkasin niitä perkeleen kirppiskamoja..murr..

Riehu kirjoitti...

Salaatti on ainakin tajuttoman hyvännäköinen! Mä raapustelin myös to do-listaa häiden osalta eilen ja hiukan vaan huolestuin, gulp...mutta vihkot on ihania ja listoja tykkään tehdä kans! Toivottavasti tänään parempi päivä!

Chatrin kirjoitti...

MissB: ja hyvää oli, vuohenjuustoa, mmmm!

Hanstu: kyllä se melkeen pelastikin ja jälkkäriksi söin "vähän" karkkia.. ;) vihkosamis ;D

Marika: teepä tommoi salaatti, so good!

Mikaela: kiitos Mikaela. Tsemppaan sua oikeen kovasti kirppisasiassa ja vaatekaappiprobleemassa.

Riehu: tänään vähän parempi päivä, kiitos, mutta silti töissä kiirettä ja ei niin kivaa. Ajattelin mennä parin vaatekaupan kautta kotia, jos löytyis jotain lohdutusta ;) Tsemppiä järjestelyihin! Ja jos missään voin auttaa, niin teen sen.