sunnuntai 23. toukokuuta 2010

testituloksia ja vähän muutakin

Sain vihdoin otettua kunnolla käyttöön Body Shopista ostamani kasvojenpuhdistustuotteet. Ajattelin samalla esitellä niiden säilytyspaikan kylpyhuoneessamme, sillä kyllähän se liippaa toivotun sisustusaiheen läheltä.

Tässäpä siis lavuaari, jonka äärellä pesen joka ilta nassuni (aamuisin suihkussa). Etsin jatkuvasti tehokkaita kasvojenpuhdistustuotteita, jotka sopivat hipiälleni ja olen kyllä tyytyväinen näihin Body Shopin E-vitamiini sarjan putsareihin. Ne puhdistavat tehokkaasti, mutta hellävaraisesti, eikä kasvoja kiristä pesun jälkeen. Kasvovesi on ihanan öljyinen, jättämättä kuitenkaan öljyistä jälkifiilistä iholle. Iho ei jää tuntumaan tahmealta, vaan ihanan pehmeältä. Suosittelen näitä tuotteita lämpimästi, ainakin jos sinulla on kuiva/pintakuiva ihotyyppi.

Vaihdoin juuri uuden palakäsisaippuankin, jonka sain viime vuonna ystäviltä synttärilahjaksi. Tuoksu on ihanan, raikkaan saippuainen.

Samalla voisin kertoa tämän postaukseni testituloksia koskien deokristalli- ja toista luonnon deodoranttia. Valitettavasti täytyy kertoa, että ne eivät toimi. Olen jokseenkin pettynyt, sillä olisin todella halunnut alkaa käyttää luonnonkosmetiikkaa kainaloihini. Kokeilin deokristallia yksinään sekä suositellusti Laveran dödön kanssa ja vielä Laveran dödöä yksinään, mutta mikään ei toiminut. Huonoin vaihtoehto oli tuo suositeltu kaksi dödöä päällekkäin yhdistelmä, se ei toiminut minulla laisinkaan. Hukkaan meni nekin rahat. Olen nyt väenvängällä käyttänyt deokristallia yksinään, mutta seuraavaksi kaupasta lähtee mukaani Doven roll-on antipersirantti, mikä on tähän mennessä pitänyt parhaiten kainaloni kurissa. Supertehokkaista dödöistä otetaan vinkkejä vastaan suurella innolla ja mielenkiinnolla!

3 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Täytyy kyllä liittyä tuohon kehukuoroon; nuo suosittelemasi Body shopin tuotteet on aivan ihania. Tuntuu ainakin toimivan minulla todella hyvin. Ja kasvovesi on tosiaan jännä, tavallaan öljyinen muttei ollenkaan tahmainen, jättää kivan tunteen. Uudet suosikkini!
Just ostin apteekista monien tehokkaaksi suosittelemaa Vichyn jotain 48h dödöä (tarjouksessa sai kaks 20€) ja olen nyt vasta muutaman päivän käyttänyt mut tuntuu aika hyviltä ja tehokkailta! Vaikee sanoa pidemmällä aikavälillä.

Anonyymi kirjoitti...

Huoh, hikoilu. Tuo ihana ongelma.

Itsekin kokeillu kaikkea mahdollista perusdödöistä ja apteekin kalliista tököteistä luonnonjuttuihin. Välillä jaksan laitella Acon Extra Effektiv Antiperspirania kolmen päivän välein, ja huomaan kyllä eron.

Paras dödö, minkä olen nyt löytänyt on huvittavaa kyllä Pirkan Sensitive-antiperspirantti. Ostin sen kerran kun tarvin edes jonkun dödön, enkä halunnut tuhlata paljon rahaa, kun hukkaanhan se menis kuitenkin. Jostain syystä toi kuitenkin toimii ihan uskomattoman hyvin. Toinen perusdödö on Sanexin Dermo Exra Control, jota ostan valitettavasti Englannista. Mutta nää kaksi dödöä on mun pelastajia.

Ootko kokeillut jo kaikki Triple Dryt ja muut?

Chatrin kirjoitti...

Riehu: otan aina mielelläni kaikkia suosituksia vastaan ja tykkään myös niitä antaa =) onneksi nää tuotteet on toimineet sullakin, niin en suositellut turhaan.

Jaa, vai tommonen dödö, pitänee kai sitäkin testata, kiitti vinkistä!

Anonyymi: kiitos kommentistasi! Kuulin tuosta Pirkan dödöstä ekaa kertaa eilen ja nyt sulta toinen suositus, niin pitäähän sitä testata!

Triple dryta en ole kokeillut, kun mulla on kuitenkin herkät kainalot ja olen pelännyt niiden extratehokkuutta, että jos kirvelee tai kuivattaa ihoa, niin ei hyvä. Ja ne "käytä kerran viikossa"-dödöt epäilyttää liikaa.. Mutta näiden suositusten perusteella kokeilen ensin Pirkkaa, sitten Vichyä ja sitten vaikka triple dryta. Sanexinia voisin ostaa syksyllä Lontoosta, kun sinne menen. Kiitos siis erittäin paljon vielä kommentistasi!