lauantai 3. huhtikuuta 2010

testing, testing

Torstaina poikkesin työpäivän jälkeen Ruohonjuuressa ja mukaan lähti taasen siemeniä ja gojimarjoja, mutta myös testaukseen uusia juttuja.

Kalanruoan hajuisen ja makuisen vehnänoraan pitäisi puhdistaa elimistöä tehokkaasti. Ilmeisesti tuote on erittäin tehokas, sillä aluksi sitä pitää ottaa vain 1/4 teelusikallista päivässä. Tänään vasta toinen päivä, joten minulla ei ole esittää vielä mitään omakohtaisia tuloksia. Lisää voit lukea myös täällä.

Mistä tulikin mieleeni aikaisempi kokeiluni, jonka tuloksista unohdin ilmoittaa. En huomannut detox-teen vaikutuksia elimistössäni, toki voi olla että se puhdisti kehoani huomaamattani. Sen sijaan huomasin sen raikastavan hengitystä huomattavasti sipulin- ja valkosipulin syönnin jälkeen.

Ostin Ruohonjuuresta myös kristallideodorantin ja toisen luonnondeodorantin. Tarvitsen erittäin tehokkaan deodorantin ja tuntuukin, ettei mikään "kaupan dödöistä" ole minulle tarpeeksi tehokas. Olen kokeillut stickit, roll-onit ja sprayt, deodorantit ja antiperspirantit, mutta mikään ei ole tehonnut sataprosenttisesti. Ruohonjuuren myyjä sanoi, että voi olla, että ensin tuntuu ettei kristallidödö auta yhtään, kun kaikki MYRKYT POISTUVAT ELIMISTÖSTÄNI, kun siirryn kemikaalipitoisesta deodorantista luonnon tuotteeseen. No ai ku kuulostaa kivalta, että mun kainalot on täynnä myrkkyjä. Nyt pääsiäisenä on hyvää aikaa testailla ja poistatuttaa myrkyt kainaloista, niin toivottavasti pääsee sitten freesin tuoksuisena töihin tiistaina. Ja kuulemma parhaan tehon saa, jos laittaa ensin kristallidödöä ja sen päälle toista luonnondödöä (hence the toinen dödö). Tässä sitä nyt testaillaan oikein olan takaa, ja voisinkin mennä ottamaan sen toisen annoksen vehnänorasta..

2 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Hmm, erittäin jännittävää...myrkyttyneet kainalot ja silleen. Mielenkiinnolla odotan testituloksia tästä tökötistä. :)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: kiva kuulla, että olet kiinnostunut, niin tiedän raportoida sitten. ihan ok so far. Vehnänoras taasen on aivan kamalaa, mutta ehkä mä kestän, kun tiedän miten hyvää se mulle tekee. :)