tiistai 13. huhtikuuta 2010

Uusi nimi, vanhat kujeet


Yhden tytön elämää on tullut tiensä päähän. Olen miettinyt nimen vaihtoa jo erittäin kauan ja olen odottanut sen täydellisen nimen keksimistä, tuloksetta. Taidan olla vähän sellainen pähkäilijä-luonne, että jos ei joku asia täysillä iske, niin ei iske sitten ollenkaan. Mietin biisien nimiä, muunneltuja biisien nimiä, englanninkielisiä nimiä, suomenkielisiä nimiä...

Mietin, pähkäilin ja pohdin, mutta lopulta en jaksanut enää odottaa sen täydellisen nimen keksimistä, vaan päädyin nimeen Helmiä ja pippuria.

Ihana Riehu analysoikin nimen jo näillä sanoilla:

Helmiä (viittaa askarteluun ja siihen et sun jutut on ihan helmiä) ja pippuria (täs blogissa on asennetta ja välillä ruokajuttuja).

Nimenvaihtoon ei sisälly mitään draamaa, Yhden tytön elämää ei vaan enää tuntunut omalta. Vaihdos ei myöskään vaadi teiltä mitään muutoksia, sillä pidän osoitteen edelleen samana. Pohdin senkin vaihtamista, mutta Ompputarhassa on vielä niin paljon tilaa, että olisi sääli jättää se käyttämättä. (Ekoihminen henkeen ja vereen?)

Tosin taitaa olla, että blogilistan/bloglovinin kautta lukevien pitää hakea blogini uudestaan, uudella nimellä? En oikein tiedä näistä säännöistä, osaisiko joku viisaampi auttaa? Toivottavasti juttuni kuitenkin kiinnostaa kaikkia lukijoita jatkossakin!

Helmiä ja pippuria kiittää ja jatkaa yhden tytön jalanjäljissä kehittyneenä ja toivottavasti parempana blogina ja bloggaajana.

Terkuin,
sama vanha Chatrin

11 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Pitkää ikää ja onnea uudelle nimelle.:)

Missy E kirjoitti...

Hei, hyvä nimi! Oikein sopiva ja pirteä. Ja kyllä jutut kiinnostaa tästäkin eteenpäin.

Riehu kirjoitti...

Aahhaha, mun viiltävä analyysi pääs siis sensuroimattomana mukaan. :D
Hieno on nimi ja tuo kuva, onnea "uudelle" blogille!

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Onneksi olkoon uudelle nimelle! Se on hieno ja kuvaava, ja itse asiassa minäkin arvelin sen juontuvan samoista asioista, mitä Riehukin oli analysoinut :)

MissB kirjoitti...

Ainakin blogilista päivittää ihan itse nimen ja pysyy suosikeissa.

Piristävä uusi nimi blogillasi!

Chatrin kirjoitti...

Alma: kiitos paljon =)

Missy E: kiva kiva, en tosiaan jaksanut enää pähkäillä paremman nimen perään, niin kiva kuulla, että tämä on sopiva ja pirteä =)

Riehu: kyllä vaan. Ei noin hienoa analyysia voi sensuroida ;) Bannerin väsäsin eilen ihan ite, aika hutiloiden. Voi olla että se vaihtuu jossain vaiheessa..

Päivi: kiitos onnittelusta :) ja hyvä, että nimi ja sisältö vastaa analyysia =)

MissB: okka, no hyvä. Ja kiva, että nimi kelpaa!

Nooruska kirjoitti...

Riehuhan sen hienosti sanoi! Hyvä uus nimi.

Anonyymi kirjoitti...

vähän mä ihmettelin että mikä ihmeen helmiä ja pippuria blogi mulla on ilmestynyt suosikkeihin ;O) Päivittyy siis itsestään ja onnea uudelle nimelle ;OP

Chatrin kirjoitti...

Nooruska: niin sanoi, ja kiitos :)

Mikaela: ;D hyvä tietää, että päivittyy itsestään ja kiitos onnitteluista.

Marge kirjoitti...

Hyvä nimi ja jotenkin sinuun oikeasti osuva! :)

Chatrin kirjoitti...

Marge: kiitos, ehkä tämä on sitten "se oikea" nimi ;)