maanantai 19. huhtikuuta 2010

Valkoista

No nyt se meni ääripäästä toiseen.

Behold - päälläni on valkoista! Tämä luonnoton ilmiö on tapahtunut tähän asti noin kerran vuodessa, mutta jokin sanoo minulle, että tätä tullaan näkemään tästä lähtien enemmänkin...

it got pockets!

kaulassa taas yksisarvinen

päässä itse näperrelty hiuskoru

Joku tarkkaavainen ehkä huomasi seksikkään kuvausympäristön. Kuvat on otettu "Miehen huoneessa", eli tietokonehuoneessamme. Se on sisustettu Miehen tavaroilla. Käyttämätön Gym-Tech koristaa sivuseinää, se toimii näköjään hyvin myös laukun pidikkeenä...

8 kommenttia:

Nooruska kirjoitti...

Ja se näyttää hyvältä! Mutta ei ollut pastellia, joten pysyin tuolillani ;-).

Tincali kirjoitti...

Kaunis asu! Valkoinen sopii sinulle. Minä pelkään sitä. :D Löytyyköhän kaapistani mitään muuta valkeaa kuin nyt häihin liittyvää tavaraa... En tunne oloani kotoisaksi siinä.

Marika kirjoitti...

Katsoin heti että mitä ihmettä! Sulla on VALKOISTA ylläsi! Josko kuitenkin huomenna palaat sitten uskollisesti takaisin mustaan.. :D

Valkoinen on kyllä siitä kiva väri että se tuo kummasti "valoisuutta" noin asusteenakin. Todella herkkä väri tosin!

Alma kirjoitti...

Tämä on nimeltään "Valkoilmiö". Tavataan noin kerran vuodessa pohjoisella pallonpuoliskolla. Vai?:)

Chatrin kirjoitti...

Nooruska: kiitti. Ja ehkä ihan hyvä, että pysyit tuolillas. Säästyit mustelmilta :)

Tincali: minäkin pelkään valkoista. Ja ärsyttävintä on se, etten osaa pitää niitä valkoisina. Vaikka pesisin valkoisten vaatteiden kanssa ja käyttäisin valkoiselle pyykille tarkoitettua pesuainetta, pyykit muuttuvat silti harmaan sävyisiksi. Todella ärsyä.

Marika: nojoo, kelaa!
Kun on valkoista päällä, niin paree karttaa: ketsuppiruokia, hilloruokia. marjoja, kiisseliä, sitä tätä ja tota. Nimenomaan herkkä väri.

Alma: kyllä, kyseessä on nimenomaan valkoilmiö. Ilmastonlämpenemisen johdosta valkoilmiötä tavataan nykyisin useamminkin, kuin kerran vuodessa. Keskiarvoa on tuoreen lämpenemisen johdosta vielä hankala laskea, mutta vuoden 2010 tuloksen voinen antaa kuluvan vuoden päätyttyä.

Riehu kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Mä tykkään nykyään valkoisesta jotenkin, onhan se ihanan raikas välillä!

Missy E kirjoitti...

Mullekin on tullut kauhea valkoisen hinku ja kovasti vaaleita vaatteita yritän metsästää. Tällä hetkellä kaupoissa on kuitenkin täysin makuuni ja vartalolleni sopimattomia vaatteita. Katsotaan löytyykö valkoista ennen kuin huuma ehtii mennä ohi..

Chatrin kirjoitti...

Riehu: ehkä tällä tukan värilläkin on merkitystä? Ei näytä niin kovalta, kuin mustien hiusten kanssa? Kiva, raikas, mutta ärsyttävän herkkä väri (ketsupit, majoneesit...)

Missy E: tää on jännä tämä värien kausiluontoinen suosiminen. valkoista tuntuu olevan aika vähän kaupoissa? Ja minun hipiälleni sopii paremmin luonnonvalkoinen, kuin vitivalkoinen ja tuota vitivalkoista on paremmin saatavilla. Toivotaan, että sullekin löytyy hyvät kappaleet!