tiistai 6. huhtikuuta 2010

Kameran ulkoilutusta tylsällä säällä

Perheeni oli eilen kylässä ja siinä kesken kaiken alkoi aurinko paistamaan. Lähdettiin sitten heti viimeisten "vieraiden" lähdettyä ulkoilemaan. Otin innoissani kamerani mukaan, Mies talutti koirat.

Ja kuinkas sitten kävikään? Kun oltiin päästy pihalta pois, aurinko meni pilveen ja sinne jäi. En oikein löytänyt inspistä kuvata yhtään mitään. Yllä olevan oksakuvan lisäksi puristin itsestäni irti kaksin kappalein pajunkissoja, linnunpönttöjä ja virtaavaa koskea. Tässä tulokset.






Jippii...
Ja kuvathan saa klikattua isommaksi

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kevät on varmaan paskin mahdollinen aika inspiroitua kuvaamaan ;O) Harmaata, vetistä ja pilvistä..argh...

Riehu kirjoitti...

Niin...haluais kuvata mutta mikään ei inspiroi...höh.

Chatrin kirjoitti...

Mikaela: no sä sen sanoit. harmaata vetistä, pilvistä. argh.

Riehu: juu, ei kovin tuottavaa, kun joutuu puristamaan itsestään irti jotain. tule kevät aurinkoinen!

Nooruska kirjoitti...

Eiks o ihan eri juttu kuvaa järkkärillä??? Hienoja kuvia, vaikka harmaahan tämä kevät vähän on.

Missy E kirjoitti...

Kevät on rumaa aikaa, etenkin tämä huhtikuu. Ei ole minuakaan huvittanut valokuvailla yhtään. Pari pakkokuvaa napsaisin Jyväskylässä ulkona, kun aurinko yritti paistaa. Aurinkoisia päiviä siis odotellessa. Mutta on kuvissa jotain kivaa silti. Kevään merkkejä pitkän talven jälkeen.

Chatrin kirjoitti...

Nooruska: no on! sain ton puronkin näyttämään soljuvalta, kun säädin vähän jotain valotusaikaa tai aukkoa tai jotain? ;) paljon kivempaa tää fotoilu nyt :)

Missy E: todellakin aurinkoisia päiviä odotellessa. nyt on jotenkin kauheen kylmäkin. sellanen ilma, mikä menee luihin ja ytimiin, hyrrrr. Ja kuvat halusin laittaa blogiin, ettei niitä olis "turhan päiten" vaan ottanut. Siis vaikka ne ei oo kovin ihmeellisiä kateltavia.