tiistai 13. huhtikuuta 2010

Mmm, soup

Nelliina mainosti joku aika sitten blogissaan maailman parhaimman sopan perään. No pitäähän sellaista testata, varsinkin kun se kuulostaa hyvältä. Nelliina oli listannut valinnaisiksi sitruunamehun, katkaravut ja tuoreen tillin, joten jätin ne suosiolla pois keitoksestani. Sitruunamehu tekee monesta ruoasta mielestäni, noh, liian sitruunaisen, katkaravut on iljettäviä ja tuore tilli yhdistettynä kookosmaitoon saa selkäpiini väreilemään.

Muuten tein keiton aivan ohjeiden mukaan ja se oli todella herkkua! Jos voisin syödä cashew-pähkinöitä, uskoisin niiden sopivan tähän kuin nenä päähän. Halusin kuitenkin jollain koristaa annostani, joten ripottelin hieman sesaminsiemeniä päälle.

Jos haluaa ruokaisamman keiton, niin mielestäni tämä on myös oiva liemi keitolle kuin keitolle. Lisäisin tähän esimerkiksi nuudeleita, kevätsipulia ja itämaisia kasviksia.

Tällä erää söin keittoni tuoreen ruisleivän kanssa, jossa päällä vain Oivariinia. Nimenomaan tuore ruisleipä Oivariinilla/voilla on parasta mitä tiedän! No ei ehkä ihan, mutta you get the point.

Minä en yleensä retusoi ottamiani kuvia mitenkään, mutta ehkä kannattaisi? Katsokaa nyt näitäkin kahta kuvaa (alla). Ensimmäinen on originaali ja toista olen vaan vähän käyttänyt iPhotossa. Ja nehän on kuin yö ja päivä! (ainakin kun klikkaa isoksi) Ja minulla ei edes ole mitään kuvanmuokkauskursseja takana, napsautin vaan vähän sieltä ja täältä ja lopputuloksen silti huomaa. Marvelous.5 kommenttia:

Nooruska kirjoitti...

Mäkin mietin, että tuo keitto kuulosti hyvältä, vähäks kiva että jo testasit! Mä en niin tykkää tillistä ollenkaan, mutta katkaravut ja sitruuna on namia!

Riehu kirjoitti...

Ihanan pirteän väristä keittoa, varmasti hyvää! Mä yleensä vaalennan vähän kuvia, tuppaa monesti olemaan hiukan tummia. :)

Chatrin kirjoitti...

Nooruska: testaa säkin. Mun mielestä tosi herkullista. Söin tänään lounaaksikin sitä :)

Riehu: mä otan yleensä valmiiks vaaleita kuvia, joten voisin lisätä iPhotossa vähän väriä niihin ;)

Missy E kirjoitti...

Mä lisäisin tohon ehdottomasti katkarapuja ja paljon, mutta tillistä en välitä minäkään. Ihanan näköinen keitto.

Chatrin kirjoitti...

Missy E: yäääk, katkaravut ;) tillistä mä kyllä tykkään, mutta en kookosmaidon kanssa. Uusiin perunoihin en muuta kaipaakaan, kun voita ja tilliä :)