sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Kaksi punaista

Tässä kaksi lempijuomaani. Teerenpelin ihanaa Lempi Puolukkaa saa nykyisin myös kaupoista. Joskin niitä on vaikea saada, nimittäin vakkarikaupastani ne ovat aina loppu. Siis aina. Tuon pullon löysin lähikaupastamme ja se lähti mukaan oitis. Lempi Puolukka on niitä harvoja siidereitä joista pidän, sillä se ei maistu tavalliselle siiderille, vaan ennemminkin lempeälle puolukalle. Tykkään yleensäkin sellaisista aidoista englantilaisista siidereistä, jotka maistuvat hiilihapotetulle omenatäysmehulle, eikä sokeri/esanssilitkulle.

Toinen punainen lempparini on kirsikkaolut, eli Lindeman's Kriek. Olut ei maistu tässä lainkaan, vaan tämä on ennemminkin kirsikkajuoma. En normaalisti pidä kirsikan mausta, esim. Dr. Pepper on mielestäni todella kamalaa, mutta jostain syystä tämä hapokas juoma on jotain aivan ihanaa, käy hyvin jälkiruoastakin. Juon hyvin vähän alkoholia ja minulle riittääkin oikein hyvin yksi pullo kerrallaan, vaikkapa juuri jälkiruokana.

6 kommenttia:

Tincali kirjoitti...

Lindeman's Kriek on vaan niiiiiin hyvää! Sitä ei kyllä juokaan kuin yhden pullon kerralla makeuden takia, mutta aijai mikä namipala se on.

Teerenpeli-siideri kuulostaa hyvältä. Tulikohan sitä maistettua joskus itse baarissa... Muistaakseni se oli hyvää. Saisikohan sitä täältä mistään?

Tuosta puuttuu vielä Fresita eli mansikkakuohari! ;D

Alma kirjoitti...

Lempi Puolukka on tosi hyvää. Tykkään myös siitä mustikasta!

Riehu kirjoitti...

Lempipuolukan suuri ystävä täällä hei. Vielkään en oo muistanu katella kaupasta tota, tosin harvoin käyn missään isossa kaupassa missä sitä vois olla.

Chatrin kirjoitti...

Tincali: Lempi Puolukkaa olen nähnyt ainakin Prismassa ja K-supermarketissa. Eikun metsästämään ;) Lindeman'sia löysin myös Prismasta. Fresita on kesän ehdoton suosikki!

Alma: mustikkaa en oo vielä testannut, kun Lempi Puolukka vie aina voiton. Ehkä ens kerralla...

Riehu: no hei hei. Tilaiskohan sun lähikaupan kauppias sitä, jos oikein nätisti pyytäisit? Tai sit meidän pitää vaan käydä useammin Teerenpelissä.

Riehu kirjoitti...

No ei mua haittaa vaikka käytäskin useemmin Teerenpelissä....;)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: it's a deal!