perjantai 23. huhtikuuta 2010

Picnic on aika kiva.

Tulen aika useasti käyneeksi Picnicissä. Useammin, kuin olisin tullut ajatelleeksikaan. Se on vielä niitä harvoja paikkoja, jossa ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi saadakseen kahvia, kakkua tai jotain suolaista. Picnic on myös ainoa syy ottaa vastaan puhelinluettelot - niissä on halvennuskuponkeja kyseiseen kahvilaan. Patonki+juoma 3,90.-, don't mind if I do.

Ilman kuponkejakin Picnic on mielestäni aika kiva. Uuniperunalla saat varmasti mahasi täyteen tai jos mielesi tekee kevyempää, salaattivaihtoehtoja on useita. Voit myös rakentaa mieleisesi aterian maksamalla muutaman euron lisää. Salaatti ja alkukeitto, uuniperuna ja juoma, patonki ja alkuruokasalaatti+juoma, kaikki vaihtoehdot alle yhdeksän euroa.

Tosin vähän noottiakin pitää antaa, heilläkin on juuri noussut hinnat! Sentään juustopatonki säilytti vanhan hintansa 4,90.-, joten sitä jatkossakin sitten (kunhan olen ensin käyttänyt ne kupongit loppuun).

Olikos hyvä myyntipuhe, hih. Mitä kahvilaa sinä suosit?

2 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

viime hetken suosikki on ollut cafe briossi, öö, kalevankadullako se nyt on? Hyviä herkkuja, ei kyllä mitenkään erityisen halpaan hintaan mutta jotain muuta kun ketjut jotka vähän kyllästyttää.

Chatrin kirjoitti...

No sepä se, kun olis kiva löytää tunnelmallinen kahvila, jossa on varaa käydäkin... Briossi on ihana nimi, siellä täytyy käydä!