maanantai 19. huhtikuuta 2010

Done and done

Ensimmäinen ja toinen tuotantokausi katsottu. Onhan tämä vähän erilainen sarja, mutta siksi kai just hyvä? Vähemmän seksiäkin riittäisi, mutta siihen turtuu matkan varrella. Kolmatta tuotantokautta tässä odotellaan jo kovasti.

Pääosapariskunta Sookie Stackhouse (Anna Paquin) ja Bill Compton (Stephen Moyer) ovat pariskunta myös oikeassa elämässä.

Toisen tuottiksen loppupuolella tuli taas todistettua miten hiustyyli vaikuttaa ihmisen ulkonäköön. Vampyyri-Eric leikkasi hiuksensa ja pehkon alta tuli esiin kuuma mies.
not so nice
Aloin kuolata Alexander Skarsgårdin esittämää Eric Northmania välittömästi kun hänen kuontalonsa muuttui lyhyttukkaiseksi. Entistä seksikkäämmän Alexanderista tekee se, että hän on 193 cm pitkä.
hot!!!
Kun hän hymyilee, minä hymyilen takaisin ja vähän hihittelen sohvalla. Miestä ärsyttää.

Vampyyri-Bill, eli Stephen Moyer näyttää ihan lame-assilta Ericin vierellä, vaivaisella 178 cm rungollaan. Ei sillä pituudella niin väliä, mutta let's face it, 193 cm on aika vaikuttava näky, kun vierellä murjottaa 178 cm tappi. Yleensä en innostu blondeista, mutta Alexander on kiihkeä. Hänellä on muuten ihan isänsä silmät (ja pituus).

kuvat google imagesilla etsitty.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkään en pidä blondeista enkä pitkätukista mutta kun Ericiltä lähti tukka niin avot, onpas hottentotti. Samin kanssa Northman on ehdottomasti sarjan suola :O)

Chatrin kirjoitti...

Mikaela: no älä! se oli välitön muutos ei-minkään-näköisestä hottentotiksi. mmm.

Riehu kirjoitti...

Mä meinasin just muistuttaa että Chatrin, se on blondi...mut olit vissiin itekin huomannut. :D Minä seuraan telkkaritahdilla sarjaa, joten en ole siinä tyyppiä vielä nähnyt (kuin nopeasti), kuvassa ei aiheuta vielä mitään väristyksiä...On se kyllä outo sarja, pakko vaan seurata vaikka seksimässäilyt meneekin välillä överiksi. Bill on ihan väsyny.

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kompata, Bill on väsynyt..Se yhden ilmeen tuijotus on muka seksikäs? Phleeeze....Northman tulee ja tyrmää vielä Riehu, trust me ;O)

Missy E kirjoitti...

Mä en kyllä lämmennyt tolle jäbälle yhtään, mutta pitkät miehet, ai että.. Ja pitkä tukka taasen..nounou..

Chatrin kirjoitti...

Riehu: :D ehkäpä yks blondi mukaan mahtuu.

Telkkarissa taitaa mennä eka tuotantokausi, jolloin en kiinnittänyt Alexanderiin mitään huomiota, mutta tokalla tuottiksella kun tukka lähtee, niin AVOT!

Mikaela: Bill ON tosi väsynyt, plääh.

Missy E: ootteko tekin katsoneet jo molemmat tuottikset? mitä pidät sarjasta? Pitkä tukka ei iske, mutta pitkä mies kylläkin. Vaikka vois käytännössä olla vähän hankalaa, jos koko eroa olis n. 30 cm.

Tincali kirjoitti...

Minua sarja ei ole jaksanut vieläkään innostaa. Kirjoihin sitä vastoin olen aivan koukussa ja luen tällä hetkellä neljättä osaa.

Olen sitten varmaan ainoa, joka pitää tuosta pitkästä letistä enemmän. xD

Missy E kirjoitti...

Me ei olla katsottu sarjaa ollenkaan. Tein pikaisen analyysin noiden kuvien perusteella, eikä mies kiinnosta. =) Sarjasta en pahemmin mitään en edes tiedä, mutta veikkaan ettei ole mun juttu.
Pitkän miehen kanssa tulis ainakin niska kipeäksi ellei olis vaakatasossa koko ajan, mutta on niitä ainakin kiva katsella.

Chatrin kirjoitti...

Tincali: kirjat on yleensä parempia, kuin leffat, joten tyydy ihan rauhassa niihin vaan. Ai tykkäät enemmän pitkäletistä? ;D

Missy E: ahjaajaa, joo en mäkään sille lämmennyt pätkän vertaa, kun jotain kuvia aikaisemmin näin jossain, mutta kuontalon päälle pahis-rooli, niin toimii! Mä olen tosin aika 100% varma, ettei sarja ole sun juttu ;)