keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Will Smith on ihana

Tämä postaus on omistettu Will Smith'lle, koska se vaan on niin ihana.

voimakas

koirarakasperhekeskeinenansioitunut urallaan

huumorintajuinen


Olen tykännyt Will'stä aina. Hän ei ole tainnut tehdä edes huonoja elokuvia. Hancock nyt oli vähän pettymys, mutta on sitä huonompiakin nähty.

Alla pari videota hänestä. Ensin symppisvideo Will'n pojan, Jaden Smith'n, haastattelutilaisuudesta. Loistoa, kun kaiken ei aina tarvitse olla niin virallista ja muodollista. Will on aito.

Ja toinen on vähän pidempi video Will'n elämänkatsomuksesta.On se ihana.

kuvat googlen kuvahaulla

edit:// vaihdoin blogipohjaa ja noi videoembeddaukset ei asetu hyvin aloilleen. Piti vähän säätää, eikä vieläkään ole hyvä.

10 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Hahaa, toi vika kuva on paras. Kyllä mäkin siitä tykkään, symppis.
Vaihdoit blogipohjaa siis, ehkä mäkin uskaltaudun...:)

Missy E kirjoitti...

Will on IHANA. Todellakin symppis ja komea ja mukavanoloinen ja hyvä näyttelijä yms. yms yms. Ja toi sen poika Jaden, siinä on kyllä suloinen poju.

Marika kirjoitti...

Mä en ymmärrä miksi ihmiset haukkuu Hancockia kun se on musta aivan MAINIO! :D Siis se on yksi parhaimpia komedioita mitä olen nähnyt! En ole vielä sitä hankkinut itselleni, mutta listalla kyllä - se on niin paras! :D

Will Smith on musta nykyään komeampi kun on tullut enemmän ikää. Ennen oli vähän sellainen rimpula, kun nyt on ihan MIES! :)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: vika kuva on ihan paras. toista kun aina haukutaan noista korvista :)

ja uskasithan sä, hyvä sinä!

Missy E: se on the best. ja 34 leffaa tulossa, että sitä kelpaa katella sitten :)

Marika: aijaa, no höh. mä odotin hancockilta liikaa, joten pertyin siihen säheltämiseen. ei se nyt megahuono ollut, mutta willin huonommasta päästä. ja saat sä siitä tykätä :)

I am Legendissä on ihan kivat lihakset miehellä ;)

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Mie olen outolintu, mutten jostain syystä ole koskaan oikein tykännyt Will Smithistä... Nuo koirakuvat ovat kyllä symppiksiä ja olen ajatellut, että Smithin versio I am legendistä pitää katsoa joskus ihan vaan tuon ihkupihkun sakemannin takia ;-)

Chatrin kirjoitti...

Päivi: no oho! mutta eihän sitä kaikista voi tykätä :) Pidin I am Legendistä, se pitäiskin katsoa uusiksi.

Anonyymi kirjoitti...

mä kans niiin fanitan Williä ;O) I Am Legend on katsottu liian monta kertaa ja Will on todellakin aito, hemmetin hauska, easy on the eyes ja hyvä näyttelijä. Poika sen sijaan ärsyttää ;O)

Chatrin kirjoitti...

Wills the best ;) I am legend pitäis todellakin katsoa uusiks..
mulla ei tohon poikaan ole vielä minkään näköistä "suhdetta". Pari leffaa nähnyt, mm. ton The Pursuit of Happyness, mutta en esim. uutta Karate Kidiä.

Katz NYC kirjoitti...

Ihastuin Williin ihan toen teolla Hitchin aikaan. Tykkaan hanesta juuri kaikessa mita luettelitkin jo tossa edella. Niin ihanan hauska miehinen mies.

Chatrin kirjoitti...

Katz NYC: Will todella on aivan ihana. Enkä ole kuullut kollegoidenkaan puhuvan hänestä pahaa. Varmaan mukava työkaveri :)