torstai 30. syyskuuta 2010

Kirjoja, kirjoja, kirjoja

Mikäs ihmeen lukutoukka minusta on tullut? Elin monta vuotta lukemalla noin yhden kirjan per vuosi ja nyt niitä tulee ahmittua tasaiseen tahtiin. Aina kun yksi loppuu, seuraava alkaa ja monta on jonossakin.


Viimeksi sain luettua Anja Snellmanin Lemmikkikaupan tytöt. Menetin samalla Anja Snellman -neitsyyteni. Jo oli aikakin. Pidän rouvan tavasta kirjoittaa ja aion tutustua hänen muuhunkin tuotantoon. Alma tuolla vähän vihjailikin Parvekejumalien perään, joten se pitää jossain vaiheessa lukaista.


Sitä ennen minulla on iso pino kirjoja odottamassa vuoroaan. Torey Haydenit ostin itse ja muut ovat Riehulta lainassa. Aloitin juuri lukemaan Mary Higgins Clarkin Kodin suojassa. Tarina kertoo naisesta, joka vahingossa ampui oman äitinsä 10-vuotiaana. Hänet sijoitettiin uuteen kotiin, uudella nimellä ja hän loi uuden elämän. Mutta sattumankauppa vie hänet takaisin juurilleen, kun menneisyydestä tietämätön uusi aviomies ostaa hänelle kodin – kodin jossa hän ampui äitinsä.

Olen vasta kirjan aivan alkumetreillä, mutta kiinnostavalta vaikuttaa. Pidän tuollaisista jännittävistä trillereistä. Tuosta saisi varmasti hyvän leffankin...

4 kommenttia:

bubble kirjoitti...

Mäkin oon lukenut tänä vuonna enemmän kuin pitkiin aikoihin. Johtuu varmaan siitä, että pystyn lukemaan ratikassa oksentamatta :) Bussissa tai autossa sama ei tule kyseeseen ollenkaan. Lisäksi ennen matkustin kyllä enemmän junalla, mutta kuka jaksaa lukea koko 7 tunnin junamatkan? En minä ainakaan. Lyhyemmissä erissä tehokkaampaa ;)

Näyttää jokseenkin samalta kuin mun tän vuoden lukemiset, Snellman & noi Haydenit :P

Riehu kirjoitti...

Kiva että Snellman kolahti, kuuluu omiin pitkäaikaisiin suosikkeihini.
En oo vieläkään alottanut mun toista Haydenia...joku päivä. :)

Marika kirjoitti...

Hii! Aivan mahtavaa kun lukutoukkamaisuus on tarttunut suhunkin oikein kunnolla! :D

Chatrin kirjoitti...

bubble: mä kuljen tasaisesti metrolla, joten siellä pystyy hyvin lukemaan, toisin kuin just vaikka bussissa, autosta puhumattakaan. Ja kyllä on kiittäminen myös ystäviä, joilta olen saanut kirjoja lainaan ja muutenkin lukuvinkkejä.

Riehu: erityiskiitos sinulle ystäväni, kohta oon lukenut kaikki sun kirjat ;) mitäs sitten tehdään? :O Joku päivä isket kyntes Aavetyttöön. Harmi, kun luit romaanin ekana :(

Marika: no nähävästi. Aina pitää olla kirja luvussa ja jotkut kirjat imasen viikossa.