perjantai 5. joulukuuta 2008

Dodiin

No nyt sitten vihdosta viimein pääsin kirjottamaan blogia. Läppäristä hajosi tosiaan kovalevy, enkä ole vielä edes yrittänyt sitä korjata. Tässä miehen koneella sitten istun, hän pelaa tuossa taustalla sotapeliä xbox360:lla...

Harmi, kun en saa nyt mitään kuvia laitettua tänne, kun en viitsi ladata tähän mieheni koneelle mitään omia kuviani. Minulla oli tuossa nimpparit, olisin voinut laittaa vaikka korteista kuvia tänne. Lisäksi oltiin tuossa viime lauantaina joulutunnelmaostoksilla. Meillä on nyt parvekkeella (teko)kuusi valoineen ja hopeisine koristepalloineen, ikkunalaudalle löytyi kynttelikkö, ihan perus mallinen. Parvekkeelle löytyi myös ruohokasvien tilalle minisypressit. Mukaan tarttui vielä traakkipuu ja sille ruukku. Sillä palmuvehkani taitaa olla mennyttä kauraa.. Taisin pitää sitä liian pitkään parvekkeella, olisi pitänyt ottaa se jo alkusyksystä takaisin sisälle. Se siis asusti kesän parvekkeella :) Traakkipuu ei ole mitenkään lempikasvini, mutta Plantagenissa ei ollut mitään muita suuria huonekasveja. Ja halusin nimenomaan ison "puun", joka voi hengata lattialla, enkä mitään pöydälle laitettavaa pikku kukkasta. Enköhän osta tässä jossain välissä vieläkin isomman puun. Kasvit tuovat kyllä ehdottomasti aivan uutta henkeä ja tunnelmaa sisustuksiin. Koti ilman kasvia on kuin kärpänen ilman siipiä. 

Ostin myös uusia kirjoja, vaikka edellisetkin ovat vielä lukematta. Tällä hetkellä luen Supernaiivia ja Ei kiitosta. Supernaiivi sopii hyvin työmatkoille, koska se on pokkari - pehmeäkantinen kirja ei vie paljon tilaa laukusta. Iltaisin luen sitten tuota Ei kiitosta. Jonossa on tällä hetkellä matkalukemiseksi pokkari Salaisuuksia ilmassa ja iltalukemiseksi Paulo Coelhon Brida - kertomus vapaudesta. On minulla muitakin lukemattomia kirjoja, mutta tuossa nyt nuo lähimpänä jonossa olevat.

Tämä viikko onkin ollut hyvin tapahtumarikas. Maanantaina olin hammaslääkärissä, kuulemassa tuomion hampaideni kunnosta - paljon reikiä! En ollut uskoa korviani, minulla kun ei ole kuin kerran aikasemmin ollut reikiä. Noh, nehän pitää tietenkin porata ja paikata. Ensimmäinen operaatio oli eilen ja seuraava (&viimeinen?) ensi viikon keskiviikkona. Hampaista puheenollen, käytiin tiistaina eläinlääkärissä otattamassa Kertulta maitokulmuri pois, sillä se ei ollut itsestään tippunut. Kaikki meni hyvin ja Kerttu voi hyvin.

Keskiviikkona oli sitten alan bileet, joissa viihdyin "jopa" 3 tuntia. Illalla ehdin kotona vielä saunassakin käymään. Eilen näin hammaslääkärin jälkeen ystävää glögin merkeissä. Tänään olen ollut hyvin väsynyt, enkä ole jaksanut paljon mitään tehdä. Pelasin Keflingsiä ja nyt kirjoitan blogia... 

Huomenna on itsenäisyyspäivä, joka on myös äitini syntymäpäivä. Äiti on kutsunut syömään, joten sinne siis huomenna synttäreitä viettämään. Illalla kenties Linnanjuhlien seurantaa...?

4 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Sähän oot alkanut lukemaan ihan urakalla. =) Tuon Härkösen kirjan haluaisin kans lukea, sen kirjat on muutenkin ihan huippuja.

Chatrin kirjoitti...

Jooh, no kattellaan miten jaksan. Onko vaan hetken hämäystä. Härköstä en oo lukenu ku ehkä 2 lukua.. Supernaiivi on puolesvälis. I keep you posted.

Marika kirjoitti...

Tulin kurkistelemaan, että onko täällä mitään uusia kuulumisia :)

Chatrin kirjoitti...

Tämä kipeys on vähän haitannut menoa, mutta vihdoin sain aikaiseksi kirjoitettua jotain :)