perjantai 27. elokuuta 2010

Syyssuunnitelmat

Olisi varmaan jo aika kertoa niistä syksyn suunnitelmista, joista osa on jo toteutunutkin...

Syksy on omistettu ystäville ja esimakua sain viime viikonlopun Paskiksesta. Tulevana viikonloppuna menen kuuden ystävän kanssa lähimökille karkeloimaan. Meitä lähtee tyttöjä ja poikia, joten vähän erilainen mökkeily kyseessä kuin yleensä. Tiedossa ainakin syömistä, pelailuja, saunomista ja olutmaistelua. Jotkut rohkeat uskaltautuu kai uimaankin.

Siitä viikko eteenpäin ja meillä on perinteinen tyttöjenilta, kokoontumispaikkana Riehula. Ohjelmassa sitä mitä aina, eli syömistä, höpöttelyä, naurua, hyvää musaa ja vähän ilolientä. Minä menen paikan päälle jo edellisenä päivänä, vähän paskistelemaan nääs.

9.9. starttaa matka ystäväporukalla Lontooseen, koska 11.9. rockataan Wembley Arenalla Musen tahdissa (JEE!!). Kuumeisesti mietin jatkanko lomaani ystävän luo Essexiin, jolloin paluu olisi vasta perjantana 17.9. Palkaton loma töistä ei kiehdo, mutta toisaalta... Vaikeaa. Päätös pitäisi tehdä pian, ennen kuin lentohinnat nousee pilviin.

Lisäksi tiedossa korukursseja, kolmannen tatuoinnin ottaminen ja uravalintatestejä. Tarkoitus on jatkaa terveellisempiä elämäntapoja ja edes kokeilla tankotanssia. En tiedä miten se on niin vaikeaa varata aika ja mennä testaamaan lajia. Jonkun pitäis hakea mut kotoota ja raahata paikan päälle.

Toinen ikuisuusprojekti on varata aika kosmetologille. Siinäkin on jotain kummallisen vaikeaa. Myös hammaslääkärissä pitäisi käydä tsekissä ja - gulps - hampaidenvalkaisussa. Vähän jännittää sekin. Oikeastaan molemmat operaatiot, koska minulla oli viimeksi aivan hirveästi reikiä.

Uudet tuulet puhaltaa myös työrintamalla, jossa olen luvannut laajentaa osaamistani ja tehdä uusia aluevaltauksia, mitä ne sitten ikinä ovatkaan.

Tuntuu, että jotain unohtui kertoa, mutta päivitän tarvittaessa.
Muutaman tunnin rutistus vielä ja sitten pääsee viikonlopun viettoon!

kuvat 1, 3, 4-6 googlen kuvahaulla

13 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Hahhaa, alko vähän naurattaa kun luin tätä ja tajusin että ollaan samalla porukalla kaikissa seuraavien viikonloppujen riennoissa lontooseen asti! Kohta voidaan muuttaa johonkin kommuuniin, meille varmaan kun riehula on niin hyvin edustettuna lähiaikoina...:D mut kivaahan se on!

Nooruska kirjoitti...

Kolmannen tatuoinnin? Mä oon missannut nyt jotain todella oleellista!

Puuhasyksy tulossa ihan ilmiselvästi!

Chatrin kirjoitti...

Riehu: joo ja me nähdään 4 viikonloppua peräkkän ;) eikä haittaa ollenkaan, ihanaa viettää sun kanssa vapaa-aikaa!!

Nooruska: oh yes. mulla on lantiossa, alaselässä (et ei niitä kuvissa näy) ja seuraava tulee lapaan. Ja sit tulee vielä ainakin kaks lisää, kunhan saan ajat varattua ;) olen koukussa.

Syksyllä on mukava olla puuhaa, muuten tapanani on vaipua alakuloisuuteen.

Little M kirjoitti...

Kuulostaa just hyviltä syyssuunnitelmilta! Mulla on jostain sysytä pienoinen tatskakuume vaikken ole koskaan nuorempana sitä halunnut, mitähän kaikkea tämä "aikuisuus" tuo tullessaam?

Kerran olen tankotanssinut ja sen jälkeen mulla on ollut sama ongelma kuin sulla, ei saa muka lähdetyksi.

Oikein ihanaa viikonloppua!

Noora kirjoitti...

Ihania syyssuunnitelmia sinulla! Mä tulisin sut ihan itse hakemaan ja kokeilemaan tankotanssia, mutta en ihan tiedä, missä asut ;))) Mutta suosittelen, kuten varmaan jo tiedätkin! Korukurssista olisi kiva aikanaan lukea postaus. Mä meen maalaus ja piirustuskurssille työväenopistoon :)

aini kirjoitti...

Sullahan on puuhakas syksy edessä:) Kuulostaa kivalta!

Chatrin kirjoitti...

Little M: ai tatskakuume? kivaa! ihan hyvä, että sulla on vanhempana vasta tatskakuume, niin ei ainakaan tule otettua mitään meganoloa tatskaa. mä olen halunnut tatuoinnin jo 13-vuotiaasta lähtien, mutta onneks en saanut ennemmin aikaiseksi kuin viime vuonna vai oliko se toissa vuonna? en edes muista enää ;)

tykkäsitkö kuitenkin tankotanssista, että ei jäänyt mitään traumoja?

Noora: hihhih ;) pitäiskö vaihtaa yhteystietoja, niin voisit tulla pimputtelemaan ovikelloa ;) Korukursseista tulossa sitten omat juttunsa. Piirustus- ja maalauskurssitkin on varmaan tosi kivoja!

aini: no on kyllä, saankohan kaikkea edes aikaiseksi?

Little M kirjoitti...

Joo siis tykkäsin kyllä tankotanssista ja kävin sillon aikoinaan Helsingissä kun Jyväskylässä sitä ei voinut kokeilla vielä silloin. Mutta en vain ole jälkeenpäin saanut aikaiseksi, koska nyt ei ole aikaa harrastaa sitä aktiviisemmin.. kyllä vain, tatsakuume jyllää. Olen miettinyt aluksi jotain pikkusta niin ei sitten ainakaan harmita.

Chatrin kirjoitti...

Little M: sä kyllä urheilet muutenkin jo niin paljon, että eihän sitä kaikkea ehdi :) pienestä tatskasta on hyvä aloittaa, niin mäkin tein.

Nooruska kirjoitti...

Missä olet käynyt laittamassa tastkasi? Pitäisi nimittäin värittää toi nilkka uusiks.

Chatrin kirjoitti...

Nooruska: mä oon käyny BlueDragonissa Epulla, mutta se on ihan liian suosittu, pitää oottaa liian kauan aikaa. Kokeile vaikka Legacy tattoota, Punavuoressa sekin http://www.legacytattoo.fi/tattoo/

Sort of Pink kirjoitti...

Ihania suunnitelmia :) Tollainen lista tekisi itsekin mieli tehdä, mutta jos tekisi ei uskaltaisi kaikkea siihen kirjoittaa kun kuitenkaan kaikki ei tule toteutumaan ;)

Chatrin kirjoitti...

Sort of Pink: tee itsellesi haaste! kirjaa ylös ja katso mitkä kaikki saat toteutumaan. mun toive onnistumisprosentti on 70%. Esim. kosmetologikäynnit ja tankotanssit voi siirtyä ens vuoteen tarvittaessa :)