tiistai 17. elokuuta 2010

Hallelujah!

Yksi niistä kauneussuunnitelmistani oli hiusten värjäys ja leikkaus. Kampaajani on äitiyslomalla ja pohdin eri vaihtoehtoja. Piti teiltäkin kysellä, että uskaltaisiko sitä värjätä itse tukkansa vai ei? No, ennen kuin ehdin kysyä, panin tuumasta toimeen ja värjäsin! Ostin kaupasta L'oréalin sävytteen ja aloin hommin.

Siitä on aikaa, kun olen viimeksi värjännyt itse hiukset ja vannoin silloin, ettei ikinä enää. Onnistuin aina saamaan väriainetta kaikkialle. Sitä oli lavuaarissa, seinissä, lattialla, selässä, korvissa, otsassa, poskessa.... Vaan nytpä pyörsin puheeni, ja voin kertoa ettei se ollut ollenkaan kamalaa! Voi olla, että värjäysaineet on kehittyneet ihmisystävällisiksi tai sitten asiaan vaikuttaa se, ettei hiukseni yllä enää vyötärölle ja niitä on paljon helpompi hallita.
Jokatapauksessa ihan ok puuhaa, johon voin ryhtyä toistekin. Ja hiuksistani tuli sen värisetkin mitä pakkauksessa luvattiin; viettelevät hunajakuparit. Tuosta viettelevästä en tosin tiedä.. Lisäksi pätkäisin otsatukkani vieläkin lyhyemmäksi ja sitä voi nyt pitää kokonaan edessä tai sivulle kammattuna. Result: happy. Cost: 10,95€ & in total of 1 hour.

4 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta lopputulokselta, kiva että kotivärjääminen onnistu! :)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: on todellakin kiva, että onnistui. Ens kerralla sitten taas, ellen halua jotain muuta väriä.. Sitten meen kyllä varmuuden vuoks kampaajalle.

Anonyymi kirjoitti...

tulipas hyvään aikaan tämä postaus, juuri mietin että uskaltaisinko ite värjätä hiuksia kun rahatilanne on nyt vähän tiukempi enkä raski kampaajalle mennä. Tästä rohkaistuneena taidan minäkin uskaltaa kokeilla. :) Sinun uudesta tukasta olisi kiva saada kuva.
T. Sapa

Chatrin kirjoitti...

Sapa moi, kyllä säkin uskallat, kun mäkin uskalsin! valitse vaan sävy tarkkaan. katotaan saanko tästä fledasta mitään järkevää kvaa lähipäivinä, vähän se on jo haalistunut..