tiistai 24. elokuuta 2010

The Blind Side

Lupasin kertoilla lukuisista leffoista, jotka olen kesän aikana katsonut ja jostainhan se on aloitettava. Ajattelin mennä käänteisessä järjestyksessä ja kertoa ensin elokuvasta jonka olen katsonut viimeisenä.

The Blind Side pohjautuu tosi tarinaan ja se kertoo sympaattisesta, orvosta ja isokokoisesta pojasta, Michael "Big Mike" Oher'sta, joka sattuu olemaan hyvä urheilussa. En nyt kerro enempiä, vaikka osa jo varmasti tarinan tietääkin.

Tarina pyörii Tuohyn perheen ympärillä. Perheen äitinä, Leigh Annena, nähdään Sandra Bullock, joka nappasi roolistaan naispääosa-Oscarin. Leigh Annen miestä tulkitsee kantritähti Tim McGraw ja Michael Oher'ia esittää vasta lähivuosina näyttelijäuransa aloittanut Quinton Aaron.

Suosittelen lämpimästi elokuvan katsomista. Tositarinat ovat yleensäkin lähellä sydäntäni ja ohjaaja-käsikirjoittaja John Lee Hancock on tehnyt hyvää duunia tämän leffan eteen. Kaksi tuntia kului hetkessä ja mielelläni olisin katsonut vielä vähän lisää. Megahyviä arvosteluja The Blind Side ei ole saanut, mutta minä tykkäsin ja katson mielelläni joskus uudestaankin.

kuvat googlen kuvahaulla

4 kommenttia:

aini kirjoitti...

Sandra Bullock on jotenkin vaan niin ihana näyttelijä! Täytyypä joskus katsastaa tuo:)

Tiinatar kirjoitti...

Ihanan värinen tukka Sandralla! Tommosen just haluaisin.

Chatrin kirjoitti...

aini: mä kans fanitan Sandraa. Katso ihmeessä!

Tiinatar: siitä vaan mallikuvaa mukaan kampaajalle :)

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Miksi mulla on *vieläkin* katsomatta tämä elokuva? En tiedä...