perjantai 5. kesäkuuta 2009

New books

Olen lukenut viimeaikoina kirjoja enemmän kuin viiteentoista vuoteen. Mielelläni ostan kirjat omaksi, niin ei tarvitse vaivautua kirjastoon (sikäli minulla edes olisi kirjastokorttia, koirani pureskeli sen pentuna käyttökelvottomaksi). Ja kun ne on omia, ei tarvitse miettiä kenen kaikkien käsissä kirjat ovat olleet ja mitä kaikkia bakteereja sivuilla elelee... (Bakteerikammoinen? Maybe yes.)

Kävin eilen pitkästä aikaa Jumbossa pikavisiitillä ja huomasin Suomalaisessa kirjakaupassa tarjouksen kolme pokkaria kympillä. Suosin nimenomaan pokkareita, sillä niissä on pehmeät kannet ja niitä on helppo ja kevyt kuljettaa laukussa mukana. Luen kirjoja nimittäin vain julkisissa kulkuveuvoissa, lähinnä töistä kotiin matkatessani. Mukaan kaupasta lähtivät yllä olevat kirjat. Siirryn niiden pariin, kunhan olen saanut ensin tänään aloittamani Da Vinci -koodin luettua. Ko. elokuvan olen nähnyt joskus vuosia sitten, mutta haluan lukea kirjankin. Toivottavasti on yhtä hyvä kuin elokuva.


11 kommenttia:

Keke kirjoitti...

Ai ku mua nauratti..ku luin ton bakteerikammoisuustekstin. Siis mä oon luullu oonko mä jotenkin sairas...ku mua jotenkin inhottaa vaikkapa illalla lukea sängyssä jotain kirjaston kirjaa..ku alan välillä miettii et miks ne onkaan niin likaisia. Yöks.


Musta on tullu muutenkin viime aikoina ihan ylitarkka joissain bakteeriasioissa. En tiedä mistä se johtuu. Siis en nyt liiaksi ole mitenkään ylifriikkitarkka, mut paljon tarkempi ku ennen.

Marika kirjoitti...

Kauan sulla menee työmatkassa yhteen suuntaan? Jäin miettimään, että kuinka sä ehdit lueskella kirjoja matkojen aikana :)

Mä lueskelen aina illalla, olen kertakaikkiaan huono lukemaan muihin aikoihin. Nyt jos ja kun tulee kivat kesäkelit, niin voisi kokeilla löhöillä aurinkotuolissa pihalla, uppoutuneena kirjaan.

Chatrin kirjoitti...

Keke: kirjaston kirjat on ihan äklöjä. Sivujen laidoillahan on vaikka mitä vaikkua (vai mitä muuta keltasta se voi muka olla?) =)

Marika: Mulla menee sellanen puoltuntia/suunta. Aamusin luen Metro-lehden, iltapäivisin kirjaa.

Jos yritän lukea illalla, nukahdan :D Mökillä ja ulkomailla tulee luettua joutessaan. Sun aurinkotuolilukeminen kuulostais siis just passelilta.

Riehu kirjoitti...

Hehee, kirjaston kirjat kammo...:D

Lukeminen rules!

Jenna kirjoitti...

Haha, mäkään en tykkää kirjastonkirjoista :) Sitä paitsi, omat kirjat näyttää kivoilta hyllyssä!

Chatrin kirjoitti...

Riehu: jep, tästähän ollaankin jo puhuttu aiemmin :)

Jenna: Harmikseni en omista kirjahyllyä, joten kirjoja onkin ripoteltu ympäri kämppää (ja kavereille&sukulaisille lainaan). Kiva kun kävit kommentoimassa =)

Alma kirjoitti...

Härkösen kirja voisi kiinnostaa minuakin. Minua ei sinällää kirjaston kirjat "öklötä", tykkään vaan ostaa kirjoja.:) Odotan jo kirjakauppojen kesäaleja... Ja saatan pyöriä tuolloin kirjakaupassa vaikka miten pitkään.

Chatrin kirjoitti...

Alma: minä saatan pyöriä missä tahansa kaupassa vaikka kuinka pitkään :D kohtahan ne alet muuten jo alkaa!

Marge kirjoitti...

Minulla on lukujonossa tuo Avoimien ovien päivä, jonka ostin myös pokkarina ja Torey heydenit on aina hyviä :)

Pokkarit on myös sopivan kokoista luettavaa, kun ottaa aurinkoa. Ei peitä varjoon liian suurta alaa ;)

Chatrin kirjoitti...

Marge: meillä taitaa olla sama maku kirjojen suhteen: molemmat lukee sophie kinsellaa, dan brownia ja anna-leena härköstä :) minä olen suht tuore kirjojen lukija, joten voit vaikka vinkata (omassa blogissasi?) hyvistä kirjoista.

Marge kirjoitti...

Chatrin: Niin meillä taitaa olla :) Minäkin olen vuoden sisällä innostunut lukemisesta uudelleen. Sitä ennen pitkään luin vain koulukirjoja ja lehtiä. Nyt tuntuu, että kirjat on taas tulleet jäädäkseen.

Voisin tehdä kirjoista postauksen lähiaikoina. Kiitos ideasta! :)