keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Suuri imurikysely

On aika ostaa imuri. Olen tällä hetkellä imuriton ja tarvitsisin moisen kapistuksen aika pikaisesti. Muuton jäljiltä lattia on täynnä kaikkea moskaa, jotka haluaisin imaista pois kuleksimasta. Mä olen ihan pihalla imurien kanssa, en ole koskaan tykännyt niistä. Onko teillä ehdottaa jotain mukavaa imuria? Sellaista, mikä olisi hiljainen, tehokas ja näppärä. Jonka suodattimia ja pusseja ei tarvitsisi koko ajan olla huoltamassa ja vaihtamassa, ja jonka pyörätkin kulkisivat ilman suuria jumituksia. Pieni koko olisi suotava. Tässä kohtaa täytyy muistaa, että en ole kroisos, siispä robotti-imuri on pois listalta. Suosituksia, kiitos!
kuvat googlattu


I'm currently without a vacuum cleaner and I'm pondering what kind of a vacuum I should buy..

18 kommenttia:

I hate early mornings kirjoitti...

Mulla on Hooveri (taitaa olla toi alin kuva) pinkkinä ja se on toiminut tosi hyvin! Todella tehokas ja silleen. Suosittelen! :)

Sanna kirjoitti...

WHAT!? Hello Kitty imuri?!? Pakko saada. Tarttis ensin tapaturmaisesti hankkiutua kolmesta muusta imurista eroon. *punoo juonia*

No Miele on hyvä ja kestävä..kun kerran kysyit.


:)

E kirjoitti...

Meillä on Electroluxin varsi-imuri. Ei se yhtä tehokas ole kuin tavalliset imurit, mutta voittaa näppäryydessään monet muut. Siinä kun ei ole johtoa ollenkaan, niin siivous sujuu vaivattomasti. Miinuksena on akun melko lyhyt kesto (riittää juuri ja juuri kaksion siivoukseen) ja se että pitkät hiukset (koiran karvat) tarttuvat rullan ympärille ja niitä on sieltä ikävä nyppiä/leikata irti (ei tosin joudu tekemään usein). Ostaisin kyllä mielelläni nyt tilalle tehokkaamman vehkeen, mutta tuo on toisaalta niin kätevä. Imuroitua tulee melkein huomaamatta vaikka useammankin kerran viikossa.

Nooruska kirjoitti...

Siis Hello Kitty imuri ehdottomasti!!! Meil on joku toisen käden mini-imuri, joka kyl mölisee mut vähät neliöt ei mitään megatehoa vaadikaan. Mun unelmaimuri (Okei toi oli jo aika pelottava) olisi Nilfisk, kotona ollu ja paras.

Riehu kirjoitti...

Meil on Miele, pieni ja ihan näppärä. Paitsi että mulle tulee Mielestä aina mieleen se yks Fingerpori....yritän ettii sen sulle jostain. :D

akissfromthepast kirjoitti...

hello kitty imuri!!! onko toi oikea? näyttää ihan vähän Dysonilta :D dysonin imureita ovat tuntuneet kehuvan.. itselläni on Volta ja ihan hyvä se on ollut. haaveilen kyllä semmosersta vesisäiliöllisestä imurista joka ei tartte pusseja! nyt ostaisin semmoisen, jos olisi imurille tarvetta. puhdistaa kuulema myös 99,9% huoneilmaa samalla jostain luin :D

Anonyymi kirjoitti...

Mieleä suosittelen minäkin :)

Sansai

aini kirjoitti...

Dyson on kyllä hyvä muttei sitä kyllä hiljaiseksi voi kehua:D Elukkamalli löytyy meiltä ja oikeastaan ostettiin Dyson just siks että on noita koirankarvoja ja ne on kyl dysonin myötä vähentyny radikaalisti.

Jos ihan minkä imurin vaan sais valita ilman että tarttis järkinäkökulmia niin ostaisin Henry Hooverin, sillä on niin pirtee naama:D

http://henryhoover.org.uk/

Chatrin kirjoitti...

Kiitos vinkeistä. Taitaa olla sen verran hajontaa, että ehkä on paras marssia kodinkoneliikkeeseen ja haastatella myyjää merkistä ja mallista :) Vaikka toi ainin vinkkaama hooveri olis kyl aika pähee ;)

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Meille hankittiin juuri uusi imuri, kun entinen päätti lopettaa imemisen ja sen sijaan pitää vaan pelkkää ääntä. Hommattiin Dyson, jota on monessa paikassa kehutti tehokkaaksi, mutta hiljainen se ei ole. Ei tosin sen äänekkäämpi kuin muutkaan...

Chatrin kirjoitti...

Päivi: Dyson kuulostaa tehokkaalta. Mitenhän se Electrolux mitä nyt mainostetaan telkkarissakin? En vaan oikeen luota tohon merkkiin...

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Meidän entinen imuri muuten oli Electrolux... ja se ei kestänyt kuin jotain 3 vuotta. Sitä edellinen Voltakin kesti pidempään!

I'm Lacking kirjoitti...

Meillä on pölypussiton imuri (Dyson), mutta ne on aika kovaäänisiä. Tai en mä tiedä onko siellä yhtään mikä pitäis pienempää ääntä, mutta kuitenkin :D.

Chatrin kirjoitti...

Päivi: no niin just, ei tästä nykytekniikasta oo enää mihinkään.

I'm Lacking: kovaääninen on huono juttu. Miehellä oli ihan ok imuri, suht hiljanen. Voisin kysyä minkä merkkinen se olikaan...

Anonyymi kirjoitti...

Huomasin, että saatat ehkä haksahtaa Dysoniin ja toivottavasti kerkesin ajoissa vinkata sulle Mian postauksen:

http://miaslittleblog.blogspot.com/2010/06/dyson.html

Tuon perusteella en ainakaan Dysoniin päätyisi. Meillä elellään kahden kissan kanssa ja kerran kuussa on pakko käyttää tavallista, vähän tehokkaampaa imuria, mutta muuten huruuttelen iloisesti Ergorapido 2in1 varsi-imurilla.

Chatrin kirjoitti...

Pähkinä: no huh! kiitos linkistä. Taidanpa ostaa jonkun Mielen, malli pitää kysyä myyjältä.

Saara kirjoitti...

Löysin sattumalta kivaan blogiisi! :)
Pölypussittomista imureista ei oo mulla hyvää sanottavaa! :/

Meillä on Electrolux palvellu viimeiset kuusi vuotta ongelmitta. Olihan se vähän kalliimpi, mutta ainakin on kestävä, melko hiljainen ja riittävä imuteho. En mitään niin inhoa kuin huonosti imevää imuria..

Chatrin kirjoitti...

saara: tosi kiva, kun löysit tänne! :) sain vihdoin imurin hankittua, pyhitän sille ihan oman postauksen, kunhan tässä ehdin ;)