perjantai 7. tammikuuta 2011

Muuttotauko


Blogiin tulee nyt pakollinen muuttotauko. Edessä on vielä hurjasti pakkaamista ja sunnuntaina tapahtuu itse muutto. Maanantaina laitan tavaroita paikoilleen ja vasta tiistaina pääsen tietokoneen ääreen (töihin). Kotona tulen olemaan jonkin aikaa netitön, täytyy miettiä eri vaihtoehtoja; otanko pelkän nettiliittymän vai esim. Elisa viihdepaketin tms. Uuteen tietokoneeseenkin pitäisi investoida, kotona on tällä hetkellä todella vanha Powerbook -läppäri, jolla on aivan kamala työskennellä. Kone on hidas ja muistiakin niin vähän, että en saa ladattua koneelle edes uusia kuvia. Pitänee säästää rahaa Macbookia varten, kyllä sitten taas kelpaa.

Toivotan teille kaikille oikein hauskaa viikonloppua! Palailen oman ja muiden blogien pariin sitten ensi tiistaina.


kuva googlattu

11 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Hei kovasti paljon tsemppiä muuttorutistukseen!

Taisi olla juurikin tasan vuosi sitten, kun minä pakkailin kamojani ja roudailin niitä uuteen pieneen yksiööni. Mutta ah, kun sen rumban saa alta pois, on se vaan kivaa olla oman yksiönsä herra. :)

Mulla on muuten toi Elisa Viihde. En hyödynnä muuta kuin paketin huippunopeaa nettiyhteyttä, mutta siltikin hinta on mielestäni aika sopuisa. Voin siis suositella, - varsinkin jos muillekin paketin ominaisuuksille on käyttöä.

I hate early mornings kirjoitti...

Tsemppiä muuttoon! :)

I hate early mornings kirjoitti...

Tsemppiä muuttoon! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä ja jaksamista muuttohärdelliin!

- E

Katz NYC kirjoitti...

Muuttointoa! Meillakin luultavasti kesalla muutto edessa ja olen nyt jo alkanut pikkuhiljaa heittamaan kamaa roskiin ja kierratykseen ettei olisi niin kamalasti muutettavaa kun pienempaan paikkaan vaihdetaan.

aini kirjoitti...

Tsempityksiä muuttorumbaan!

Toivottavasti saat nopsaan tietsikka-asiat kuntoon ja netin toimimaan, jännä miten kädetön ihminen on ilman nettiä:D Mä oon kyl ollu hurjan tyytyväinen tähän MacBookiin:)

Riehu kirjoitti...

Tsemppistä! :)

bubble kirjoitti...

Tsemppiä muuttoon!! Se on niin rasittavaa, kaiken pakkaaminen ja purkaminen ja siivoaminen, mutta toisaalta uutta kotia on sitten kiva laitella :)

Marika kirjoitti...

Tsemppiä muuttoon!!! :)

Nooruska kirjoitti...

Hyvää muuttoa ja olipa kivat tyyliaakkoset!

Chatrin kirjoitti...

Katri: Meillä oli yhteisessä kämpässä tuo Elisa Viihde ja kyllä tuli tallennettua kaikki mahdolliset sarjat ja leffat sinne. Aika outoa, kun nyt ei ole sellaista. Pitää vähintäänkin hankkia tallentava digiboxi. Ja kiitos tsempistä, voiton puolella jo tosi pitkästi :)

I hate early mornings: kiitti tsempistä, tuntui auttavan, kun kaikki sujui oikein hyvin :)

E: kiitos. väsyttää muuten ihan megana! kroppa ei oo tottunu tämmöseen häsäämiseen :)

Katz NYC: sä olet viisas. todellakin suosittelen jo hyvissä ajoin käymään tavaroita läpi. Mä kävin vaan osan, hyvin pienen osan. Auttoi sekin kuitenkin jonkun verran ja samalla sai tehtyä hyväntekeväisyyttä: vaatteita, leivänpaahtimia jne. vietiin Kierrätyskeskukseen ja vanhat pyyhkeet ja liinavaatteet H:gin eläinsuojeluyhdistykselle. Siinä tuli hyvä mieli itsellekin joulun alla :)

aini: kyllä se Macbook on varmaan ostettava, mutta jos ei ihan heti tähän konkurssiin ;)

Riehu: kiitti ja kiitti miehestäs!

bubble: rasittavaa todella, mutta nyt jo hymyilyttää. silmäluomet meinaa lupsua, mutta ehtiihän sitä nukkua sitten joskus muulloin ;)

Marika: jee, kiitos!

Nooruska: muutto oli hyvä ja tyyliaakkosetkin sain tosiaan vihdoin tehtyä =)