torstai 6. tammikuuta 2011

Operaatio: kosmetiikkaputeleiden poiskuluttaminen

Omistan ihan hirveästi kosmetiikkatuotteita. Siis todella paljon. Nyt en ole vähään aikaan ostanut mitään uutta, vaan kuluttanut kiltisti vanhoja pois. Olenkin iloinnut aivan hurjasti, aina kun olen saanut heitettyä tyhjän purkin roskikseen. Minulta on loppunut/loppumassa pari vartalovoidetta, silmänympärysvoide, kasvovoide, käsivoide, shampoo, hoitoaine, suihkusaippua, dödö, kynsilakan poistoaine ja muutamat meikkituotteet. Ihan luksusta!

Mukavampi muuttaakin ja samalla selkeyttää varastoja. Jospa ei tarvitsisi jatkossa hamstrata ihan niin hirveästi (as if).

Muuttamisesta puheenollen, sain pakattua tunnissa kaksi muuttolaatikkoa! Siis vain kaksi, on tämä hidasta puuhaa. Onneksi on tämän päivän lisäksi koko lauantai aikaa pakkailla. En kyllä tiedä miten nuo muuttolaatikot riittää, jaiks.

Tällä hetkellä pidän taukoa pakkailusta, syön aamupalaa ja katson lastenleffaa Neloselta, eli Lindsey Lohanin Ansa vanhemmille. Nautin ihan suunnattomasti välillä näistä lastenleffoista. Illalla ajattelin vastapainoksi katsoa Audrey Hepburnin Sabrinan.
Hauskaa Loppiaista!


6 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Se on kyllä niin ihanaa heittää se tyhjä puteli menemään, kuten tiedät. Mä yritän myös aina petrata tässä asiassa, enkä saa ostaa esim. hiustuotteita tai kroppavoiteita ennen kun entiset tyhjenee mut ainakin voideosastolla olis parannettavaa...

akissfromthepast kirjoitti...

ettei vaan olis tyhjennystä alkaneita alennusmyyntejä silmälläpitäen??=) kummasti sitä kerääntyy kaikkea nurkkiin..minä hassahdan aina suihkugeeleihin ja shamppoisiin. Tollasii leffoja on just huippua tujjoottaa- vaikka olis miten muut puuhat kesken =) se osoittaa rentoutumisen taitoa. nythän tulee yle teemalta audreyn leffoja pitkin kuukautta! :D

aini kirjoitti...

Sabrina on ihana! Ja Audrey muutenkin:)

Mulla on kans ihan järkky määrä kaikkia puteleita, aina niitä jostain tulee vaan lisää vaikken mielestäni edes juuri osta mitään uutta. Tosin aika monissa tuotteissa tulee jotain kylkiäistä, esim. kun ostin cliniquen ripsarin niin siinä samassa tuli pieni purkki silmävoidetta, silmänrajauskynä ja meikinpoistoainetta.. ja niin niitä vaan sit kertyy. Samoin kaikkia näytepussukoita sieltä täältä..

Chatrin kirjoitti...

Riehu: mulla olis parannettavaa jokaisella osastolla. Mutta nyt oon mielestäni ollu aika kiltti. Maija houkuttelee Dermosil-tilauksella, täytyy kattoa olisko jotain mitä oikeesti tarttisin...

akissfromthepast: ei oo, ihan muuttoa ja järkevöintiä ajatellen vaan oon tyhjennellyt. Alennusmyynnit ei oo mua varten, ahdistun aina täpötäysissä kaupoissa, enkä sen vuoks käy ollenkaan aleissa. En tiennytkään, et Audrey leffoja tulee Teemalta, kiva! Mulla on kaverilta lainassa Sabrina ja Breakfast at Tiffany's, jälkimmäisen katsoin jo. Sabrina odottaa vieläkin katsomista.

aini: Sabrinan oon nähnyt viimeksi pikkulikkana, joten uudestaan kattominen on aiheellista. Vielä se jäi katsomatta kuitenkin, kun en saanut aikaseks ;)

Marge kirjoitti...

Se tunne on ihana, kun saa jonkun kosmetiikkatuotteen kulutettua loppuun ja voi heittää tyhjän purkin roskikseen. Tsemppiä muuttoon! :)

Chatrin kirjoitti...

Marge: miten se onkaan niin sanoinkuvaamattoman ihanaa? on myös aivan ihanaa ottaa uusi purkki käyttöön :D