torstai 27. tammikuuta 2011

Elämässä pitää olla viihdettä.

Nyt se on pistetty tilaukseen – Elisa Viihde. Ens viikolla mulla pitäis sitten olla netti kotonakin ja sikäli osaan tehdä kaikki asennukset oikein, myös tallentava digiboxi. Jesjesjes.

Next week I'll have access to the internet at my home too.

8 kommenttia:

E kirjoitti...

Hyvä valinta. Meillä tuo Elisa Viihde on toiminut aika moitteettomasti.

Anonyymi kirjoitti...

Nauhoittava digiboksi tai vastaava on kyllä monen hetken pelastus ;O)

Tincali kirjoitti...

Komppaan Mikaelaa. Tosin nyt tulee nauhoitettua niin paljon kaikkea, ettei mitään ehdi katsoa. :DD Mutta kuinka ennen pärjättiin ilman?

Sanna kirjoitti...

Pääkaupunki seudun iloja.

Koskahan tänne kehä kolmosen ulkopuolelle saataisi tuo..

Chatrin kirjoitti...

E: meillä oli se, mun mielestä se oli ihan kamala :D mutta Soneralla vastaavassa olis ollu vaan 160 h tallennustilaa, mihin semmonen muka riittää? Elisallahan se on jotain yli 100 vuorokautta.

Mikaela: on tosiaan, oon tässä kolmisen viikkoa ollu ihan hätää kärsimässä, kun moinen vietiin pois. mutta kohta pistän taas kaikki ohjelmat ja leffat nauhotukseen!

Tincali: no aivan. meillä meni kans yhteisessä kodissa vaikka mitä nauhalle, eihän niitä kaikkia leffojakaan ehtiny kattoa!

Sanna: kyl Elisa viihde toimii muuallakin kun täällä, mutta suuremmilla paikkakunnilla, ei ihan landella :(

bubble kirjoitti...

Mäkään en pärjäis ilman tallentavaa vekotinta!! Huh, mitähän elämästä tulis ilman sitä oikeesti. Ei varmaan mitään. Kiukkuaisin kokoajan siitä, etten ehtisi nähdä lempisarjojani ikinä (tai oikeastaan en edes tietäisi että ne ovat lempisarjojani, eh).

Mulla on Elisa Viihde ollu kohta vuoden, oon ollu tyytyväinen :) Välillä se jumittaa ihan täysin (ruuhkaa verkossa? huonot yhteydet meidän talossa), mutta siihen auttaa kun ottaa vaan virtapiuhan irti seinästä.. Ja sen jälkeen toimii hyvin. Eikä totakaan siis tapahdu hirveen usein, ehkä kerran kuussa tms :)

akissfromthepast kirjoitti...

mä tykkään tosta elisa viihteen mainoksesta kun siinä on tuota liisaihmemmaassa fiilistä :) varmaan toimiikin ihan jees, näin ainakin olen kuullut.

Chatrin kirjoitti...

bubble: mä koin kanssa jumitusta ja totaalista toimimattomuutta. Lisäks se guide on ärsyttävä ja muutamat muut toiminnot siinä. Mutta pääasia, että tallentaa :)

akissfromthepast: mulla on kokemusta elisa viihteestä, kun meillä oli se yhteisessä kodissa. mun makuun liian hankala, mutta kilpailijoilla ei oo tarjota samanlaista etua. Elisa it is then =)