lauantai 14. maaliskuuta 2009

Terkkuja Ruotsista! Osa 1/3

Olipa mukava reissu. Aloitan kertomalla lähtöpäivästä.

Menomatkalla saimme nauttia buffetin antimista melkein heti laivan lähdettyä satamasta, ja kylläpä tulikin vedettyä kunnon ähkyt. 

 

Jälkiruokaakin piti hakea kahdesti. Ensin kaikkea mahdollista ja sen jälkeen vain parhaita, eli puolukkajäätelö-sorbettia, paahtovanukasta ja kinuskikastiketta.

 

Ruokailun jälkeen pyörimme mahoinemme vähäksi aikaa hyttiin sulattelemaan. Kun massuihin ei enää sattunut lähdimme käymään tax-freessa, jonka jälkeen suunnistimme kuuntelemaan bändiä baariin. Joimme yhdet tuopilliset ja katsoimme muiden tanssia. Kun juoma loppui siirryimme ihmettelemään karaokeen. Ja voi luoja, miten voi olla huonoja laulajia! Minä olisin kuulostanut heidän seurassaan varmaan Whitney Houstonilta, sen verran kamalaa kuunneltavaa oli. En kuitenkaan uskaltautunut laulamaan, koska baari oli jotenkin liian avara ja valoisa, olisin kaivannut hämyisempää tunnelmaa (ja ehkä pienehkön kännitilan).
 
 

Karaoke loppui puolilta öin, jolloin siirryimme takaisin pääsaliin odottamaan risteilyn pääesiintyjän astumista lavalle.

Paula Koivuniemi, ladies and gentlemen

  

2 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Ai vitsi, kunnon ruotsinlaivameininkiä! =) Tuo viimeinen kuva Paulasta oli huippu. Eikä puhuta mistään ihanista paahtovanukkaista...

Chatrin kirjoitti...

Kohta säkin sitten pääst laivailemaan x)