torstai 26. maaliskuuta 2009

Rakkauteni peltipurkkeihin

Olen ihan hulluna peltipurkkeihin. Jos ei keksi mitä minulle ostaisi lahjaksi, niin niiden Kivi-lyhtyjen lisäksi otan mielelläni vastaan erilaisia peltipurnukoita. Kuvassa olevan sokeripurkin sainkin viime jouluna lahjaksi ystävältäni (kiitos H!). Ringtonsin teepurkki on ostettu Englannista pari vuotta sitten, Starbucksin purkkakotelo on myöskin Englannista, ja se on ollut jokapäiväisessä käytössä jo yli kolme vuotta. Pitkulaisessa kotelossa oli hasselpähkinää sisältäviä suklaita. Minun piti saada rasia, vaikka olenkin allerginen pähkinöille. Viimeisin ostos on Ruotsinlaivalta hankittu Läkerolin salmiakkipastillirasia. Odotan peltiperheelleni pian jälkikasvua.

6 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Peltipurkit on ihania! Niistäkin vaan pyydetään kirppiksellä välillä huimia summia, harmi.

Keke kirjoitti...

Mä tykästyin tuohon sokeripeltipurkkiin=)

Marika kirjoitti...

Itsekin tykkään peltipurkeista aivan mahdottomasti, kun olisi vielä enemmän tilaa mihin lykätä ne! On mulla jo sentään ainakin pari.. mm. muumi-peltipurkki ja sellainen aika hieno ruskeasävyinen kahvipurkki :)

M kirjoitti...

Mä haaveilen sellaisesta, mihin mahtuisi pari teepussia, jotta saisi kouluun mukaan. Kun ei oikein viitsi joka kerta maksaa teestä 70 centtiä kahvilaan..

Chatrin kirjoitti...

Ai hyvä kiitos, Marjo :) Muistin, että onhan minulla myös sellaiset pikkuiset peltiteepurkit. Pitäneepä ottaa niistä vielä kuva tänne blogiin.

Chatrin kirjoitti...

Riehu: Niin pyydetään, pitääpä siis ostaa vain uusia purkkeja ;) Harmi, että niissä ei ole ajan patinaa.

Keke: kiitos, et saa sitä kuitenkaan ;)

Marika: Niinpä! Marjo tuossa "muistuttikin" että onhan minulla enemmänkin noita peltipurkkeja, mutta olen unohtanut ne, koska tilanpuutteen vuoksi olen tunkenut ne kaappiin säilöön. Joku vois hankkia mulle hyllyn ja kiinnittää sen keittiön seinään (itse en saa aikaiseksi, Miehestä puhumattakaan).

Marjo: sulle vastasinkin jo =)