maanantai 30. maaliskuuta 2009

Hiljaiseloa

Blogini on ollut hetken hiljainen, syystä että olen ollut taas vähän kipeänä. Mies on ollut 39-asteen kuumessa jo viime keskiviikosta, ja tietenkin taudin piti tarttua minuun. Onneksi tällä kertaa paljon lievempänä. Olin perjantain jumpassa todella heikkona ja kuvittelin sen johtuvan siitä etten ollut syönyt kunnolla koko päivänä. Suihkussa jouduin ottamaan seinästä tukea, kun pyörrytti niin. Illan huilin sohvalla, johon nukahdinkin jossain vaiheessa. Yöpuulle menin jo yhdeksältä. Lauantaina oli tarkoitus mennä ostamaan jumppavaatteita, mutta oli niin kamala olo, että pakko oli viettää koko päivä sohvalla maaten. Heikotti, pyörrytti ja oksetti. Mikä ihana tapa viettää lauantaita! 

Sunnuntaina raahauduin Messukeskukseen, sillä olinhan saanut kollegaltani ilmaiset liput viikonlopun Sisusta!, Omakoti, Omamökki & Kevätpuutarha -messuille. Pyörittiin ystäväni H:n kanssa siellä reilu tunti, kunnes nälkä ajoi meidät Pizza Hutiin. Kotiin päästyäni lämpö oli taas noussut. Illan makoilin sohvalla, eikä nukkumaan mennessä onneksi ollut enää lämpöä. Täällä töissä sitä nyt ollaan, joten ehkäpä aloitan tekemään töitä ;)

Hyvää alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

Keke kirjoitti...

Voi kurjuus ku oot ollu kipeenä. Tunnollinen työntekijä sairastaa viikonloppuna=) Ei mut oikeesti flunssa on niiiiiiin inhottavaaaa. Onneks sait sen ees vähän lievempänä etkä sit sinä pahempana versiona. Nyt on kuulemma ältisti liikkeellä jotain sitkeetä virusta. Tuli nälkä ku mianitsit Pizza Hutin.

Riehu kirjoitti...

Joo, toivotaan että se tosiaan meni nyt tolla ohi. =/

Chatrin kirjoitti...

Keke: nyt on tosiaan ollut koko talvena vaikka mitä liikenteessä. Mä olen viimeisen 6 kk:n aikana ollut kipeenä nelisen kertaa, mikä ei ole ollenkaan tyypillistä mulle. Toivottavasti olen koko kesän terve!

Riehu; tod. toivotaan! Alkaa niin kyllästyttämään tämä sairastelu. Monivitamiinitabletit kunniaan!

Keke kirjoitti...

No sä oot sit joutunu oikein urakalla sairastelemaan. tyhmää. toivotaan et se nyt loppuu tähän ihanaan auringopaisteeseen..joka vihdoin tuli tännekin=)=)=)=)no mut ehkä tosiaan toi talviflunssailu meinaa sitä et oot koko kesän ältsin terve=)