torstai 12. elokuuta 2010

Kirjaisaa

Luen tällä hetkellä erittäin mehevää kirjaa. Se tempaisi mukaansa heti ensimmäiseltä sivulta alkaen, mitä tähän mennessä ei ole tainnut tehdä, kuin Torey Haydenin kirjat. Innolla odotan kuinka kirja päättyy, vaikka olen ihan alkutekijöissä vasta. Kyseessä on Minette Waltersin Mielen häiriöitä, mikä paneutuu kolmekymmentä vuotta sitten tapahtuneen murhan ympärille ja todellisen murhaajan etsimiseen. Jännää!

Kirjan lainasin Riehulta, kuten myös Inger Frimanssonin teoksen Parempi elämä, mikä on lukuvuorossa seuraavaksi.

8 kommenttia:

Missy E kirjoitti...

Muhun teki aikoinaan äärimmäisen suuren vaikutuksen Torey Haydenin Tiikerin lapsi. Tuo Mielen häiriöitä kuulostaa myös sellaiselta josta voisin tykätä.

aini kirjoitti...

Se on ihanaa kun kirja tempaa mukaansa niin täysin että ei suunnilleen malta mennä nukkumaan tai syömään:)

Mä tykkään kans dekkareista, luin viime viikonloppuna mökillä Lars Keplerin Hypnotisoijan yhdeltä istumalta, tosi hyvä kirja, suosittelen! Täytyypä laittaa tuo Minette Walters mieleen:)

Kaitaliina kirjoitti...

Mun Torey Haydenin suosikki taisi olla auringonkukkametsä, enkä oikeastaan tiedä miksi. Onhan hänellä myös muita loistavia romaaneja, mutta tämä kyseinen poikkesi ehkä hieman hänen perinteisestä linjastaan. Mulla on jäänyt Haydenin muutama uusin lukematta, koska jollain tavalla niissä on kuitenkin sama teema, tietenkin. Mutta kyllä hän vaikuttaa aikamoiselta naiselta, kun tarinat pohjautuvat hänen omiin kokemuksiinsa.
Kerrothän sitten minkälainen tuo Parempi elämä on, joskus jo vilaisin sitä kirjakaupassa.

Chatrin kirjoitti...

Missy E: Tiikerin lapsi oli mulla aiemmin tänä vuonna lainassa kaverilta. Se oli kyllä todella kamala. ja vaikuttava. Sitten olen lukenut myös Aavetytön ja Lapsi muiden joukossa. Erittäin mielenkiintoinen aihe ja siitä tykkään lukea, vaikka ne aika kamalia onkin.

aini: niin on, paitsi että mä luen lähinnä metromatkoilla, eli aika hidasta tahtia. Nyt viikonloppuna tulee kyllä varmaan luettua sitä enemmän. Ja kiitos, täytyy laittaa tuo Hypnotisoija muistiin!

Kaitaliina: auringonkukkametsä taitaa olla se ihan fiktiivinen Toreyn tekele? Ei se sitä sano, etteikö se olisi hyvä, mutta mä tykkään kaikesta tosielämään pohjautuvasta. Torey on kuitenkin hyvä kirjoittaja, joten jossain vaiheessa vois Auringonkukkametsänkin lukaista.
Parempi elämä vuorossa seuraavaksi ja kerron sitten millainen se on :)

Riehu kirjoitti...

Hyvä kun Mielen häiriöitä tempas mukaansa heti, niin se teki mullekin aikoinaan. Torey Haydenin kirjoista puheen ollen; luin ekan häneltä (se oli just tuo auringonkukkametsä) enkä innostunut kyllä ihan hirveesti. Ehkä mun pitäs vielä kokeilla jotain tosipohjasta tarinaa, kun kaikki niitä kehuu.

Tincali kirjoitti...

Kuulostaapa mielenkiintoiselta tuo kirja. Pitäisiköhän etsiä käsiin, kun pääsen viimein tuosta TrueBlood-kierteestä.

Marika kirjoitti...

Musta on niiiiin hienoa kun sinäkin olet lukemassa nyt Minette Waltersia! Itse tykkään niin äärettömän paljon hänen kirjoistaan! :)

Tämä Mielen häiriöitä oli yksi ensimmäisiä teoksia, mitä luin Waltersilta. Se on todellakin hyvä kirja! Kannattaa myös lukea mm. Kuvanveistäjä, pimeä huone, häpeänaamio..

Mieleni tekisi kehua Walteria maista taivaaseen! On vain niin mahtava kirjailija! :)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: joo, kiitos vaan lainasta! Kokeile sellasta tosipohjasta, ne on hyviä. Multa saat vaikka Aavetytön lainaan ens viikolla, kun nähdään, jos haluat.

Tincali: etsi ihmeessä, hyvältä vaikuttaa!

Marika: täytyy laittaa nuo kirjan nimet ylös. Häpeänaamio varsinkin kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta. Tulee mieleen Man in the Iron Mask, ja siitä tykkäsin kovasti!